11.03.2025 Liverpool FC - Paris Saint-Germain

No i zajebiscie. Zamiast stabilnie wejsc w sezon z Salahem i Virgilem oraz nowymi nabytkami i bronic tytulu, to bedziemy mieli zmieniona polowe 11 i poddamy tytul walkowerem.

ty sie zdecyduj

to chcesz tego Salaha czy nie :smiley:

Temat Nuneza był przegadany już setki razy, ale zobaczyłem jeszcze raz tę dogrywkę i popis w niej Jonesa. Był zdecydowanie najgorszy na boisku. Miał 7 pojedynków, wszystkie przegrał. Zrobił dwa faule, kilka głupich strat. Nic pozytywnego nie jestem w stanie o nim powiedzieć, w dziesiątkę by to lepiej wyglądało. Nie wiem czemu podchodził do karnego. On się oszukał, że czuje się pewnie.

2 polubienia

Najgorsze moim zdaniem w karnym Curtisa byl jego durnowaty nabieg na ktorym wedlug mnie bardziej sie skupil niz nad tym co robi bramkarz :rage:

Nie wiem, mam dylemat z nim. Z jednej strony przyda sie nam i ma najwyzszy poziom sportowy w ekipie a z drugiej strony mozemy sie za bardzo uzaleznic od niego i w momencie gdy zacznie sie psuc z racji wieku to nie bedzie mlodego nastepcy za niego

2 polubienia

A czyja to wina, że nie ma młodego zastępcy ? Kogoś kto mógłby przejąć prawą stronę po odejściu Mo za rok czy dwa ? Ale już byłby wdrożony w zespół.

Nie wiem choć się domyślam

Przecież żeby zastąpić Salaha potrzeba Kraka, Ty myślisz że wyhodujesz sobie takiego małolata na ławce, a on potem w te buty wjedzie? Jeśli jest jakiś małoletni Killer to już od dawna gra, a nie czeka aż emeryt skończy karierę.