11.03.2025 Liverpool FC - Paris Saint-Germain

Zazdroszczę :smiley: Sam jechałeś, czy przez jakieś biuro? Mam zamiar na przyszły sezon sie wybrać, kwestia tylko czy kombinować przez kogoś bilety, czy jechać przez biuro :smiley:

Od finału z Realem nie czułem takiej ekscytacji jak przed dzisiejszym meczem – aż założyłem tutaj konto, a śledzę forum właściwie od początku jego istnienia.

PSG to obiektywnie najlepsza drużyna z jaką graliśmy w tym sezonie, a może nawet w ciągu ostatnich dwóch-trzech lat. Moim zdaniem para LFC i PSG to mógłby być finał, biorąc pod uwagę pierwszy mecz.

Drugi mecz będzie na 100% inny – obstawiam wyżej ustawioną obronę. I niestety tego się obawiam. W pierwszym meczu setek było dwie/trzy, dzisiaj może ich być więcej.

3 polubienia

Nunezem ich pod koniec meczu na dobicie :facepunch: Podejrzewam, że Jota od początku, aby wygrywać przebitki w środku pola i więcej spokoju. Nunez wejdzie pod koniec, musi chłodzić gorącą głowę.

Gakpo na ławce to bardzo duże wzmocnienie. Oby Jota nie zawiódł i zagrał na dużo lepszym poziomie, niż ostatnio.

W drugiej połowie pewnie w którymś momencie zobaczymy zestawienie Gakpo - Nunez - Salah (potencjalnie Elliott, jak będzie bardzo źle).

Chiesa jak znam życie nie ruszy się z ławki, a myślę, że trochę polotu mógłby wnieść do naszej gry, jak by się okazało, że Mendes schowa Mo do kieszeni.

Ze składem niczym Slot nie zaskoczył, bo nie było takiej potrzeby. Tutaj jest potrzebny odpowiedni mental, który mam nadzieję pokażemy.

Trochę mi ten Jota nie pasuje. Moim zdaniem jest totalnie pod formą i znowu nie będzie mieć za dużo do powiedzenia z obroną psg. Nunez mógłby się tam lepiej odnaleźć.

Nie mogę się już doczekać tego meczu, Slot składem nie zaskoczył, osobiście wolałbym Nuneza w miejsce Joty, ale cóż wierzę, że Slot wie lepiej i Jota się sprawdzi.
Niech Anfield pokaże moc i pomoże naszym w drodze do ćwierćfinału YNWA

Ja tu z Walii smigam z Cardiff official Supporters Club ,prezes czesto połapie jakies bilety 6 mecz w tym sezonie jest pięknie :muscle::muscle::fire::fire:

1 polubienie

Jota ostatnio się tak fatalnie prezentuje, że boje się, iż znowu do jego zmiany nic z przodu nie będzie się kleić. Ale może jakieś nowe siły w niego wejdą i chęci :smiley:

Prawda że ostatnimi występami jota nie zasłużył na grę od pierwszej minuty, Darwin nakrywa go czapka. Jednka wydaje mi się że plan jest taki aby jota który jest lepszy technicznie i lepeij się porusza bez piłki w momencie naszego posiadania pomagał nam go zwiększyć. Widac że slot planuje kontrolę po przez posiadanie. Jeżeli plan wypali to do 60 minuty rywal który będzie miał mniej piłki będzie już mocno zmęczony i oczywiście liczy y że dalej nie będzie miał on korzystnego wyniku. Wtedy będzie musiał z każdą kolejną minuta co raz bardziej się otwierać i ryzykować. Wtedy cały na biało wchodzi Darwin. Który nie dość że jest szybszy sporo od nich to jeszcze jest silniejszy od obu panów. Taki gamę plan wydaje się idealny pod możliwości Darwina.
To pewnie sprawia że rola joty nie będzie blyszczec a zamęczyć rywala (będzie mu ciężko jeżeli będziemy chcieli mieć pilke i dużo jej wymieniać aby znaleźć sobie miejsce w polu karnym. Tym bardziej że slot będzie oczekiwał aby męczył stoperów i często ich wyciągała lub robił przewagę w środku. Jeśli dodamy do tego że będzie założę je o mniejszym ryzyku w ofensywie i wolniejszym tempie nie brzmi to jak multum sytuacji dla napastnika

Oczekuje od zawodników walki zaangażowania i fizyczności tego co nam brakowało w Paryżu to My jesteśmy w najtrudniejszej lidze świata YNWA po kolejną niezapomnianą noc w Europejskich Pucharach.

Jota chyba gra tylko z powodu że Slot będzie chciał wpuścić Urugwajskiego Księcia na zmęczonych rywali, nie ma innegoj wytłumaczenia

Spodziewam się epickiego meczu. 3:3.

To polska strona, ja oglądam LM na niej cały sezon na telewizorze, tylko trzeba przeklikać się przez reklamy. Niemal bezawaryjna i często bardzo dobra jakość, wręcz telewizyjna. Aczkolwiek dziś oglądałem Barcelona v Benfika to bywało lepiej pod względem jakości, teraz widzę, że podobnie.

Co do meczu dziwi mnie Nunez na ławce, spodziewałem się jego startu. Może mamy zamiar dłużej utrzymywać się przy piłce. Natomiast przy korzystnym dla nas wyniku w drugiej połowie Nunez powinien być super opcją z ławki i wciąż może bardzo dużo pomóc.

1 polubienie

Nie wiem, jak u was, ale mnie zaraz ciśnienie wystrzeli w kosmos.
Oby to była jedna z tych magicznych europejskich nocy!
Jurgen miał niesamowity mecz z Borussią, niech Slot ma swoje PSG!
Po awans! :fire:

ma ktoś link do streama na dzisiejszy mecz?

edit:
Tu masz bezpośrednie linki do:

2 „setek” Salaha po 7 minut to się nie spodziewałem

No nic, pora skupić się na Carabao i lidze.

1 polubienie

Kolejny gol stzeliliśmy sobie sami. My od dłuższego czasu tracimy absurdalne gole.

Jak tam twoje extremalnie niskie szansę PSG?