Ej ale ten Nuno Mendes to złomuje Salaha jak chce
Big chances 1-4 … dwie fatalne straty chyba Trenta i Maca i znowu Ali musial nam ratować dupsko. Źle to wygląda, bo mimo że gramy ofensywnie, agresywnie, ambitnie to jednak PSG stwarza groźniejsze sytuacje. Może zmiany coś dadzą.
Jurgen się w biurze pewnie przewraca, jak zobaczył, że PSG biega więcej od Liverpoolu w meczu na Anfield
Brakuje nam szybkości, i jakości w ataku, do tego głupio tracimy piłkę, a szybkość z jaką PSG jest w stanie kontrować nas przerasta.
Zmian pewnie od początku połowy nie będzie, ale od 60 minuty mam nadzieję, że pare zawodników zejdzie na ławkę i odświeżymy naszą dynamikę gry.
No niestety, ale my tracimy właśnie takie gole w tym roku kalendarzowym. Nie wiem czemu, ale czasem wyglądamy w obronie jak reprezentacja Polski.
Nie wiem czy tylko na streamie, ale ciężko usłyszeć naszych kibiców. Nie dają takiego powera jakiego się spodziewałem. To miał być nasz atut, a póki co piknik. Drugie połowy z reguły mamy lepsze więc i teraz jest czas na lepsze wyjście na drugą część meczu.
Arne dzisiaj wyjatkowo szczodry dla PSG. Chlop wie, ze i tak wygramy wiec wyszedl 10 pilkarzy + Jota. Szacun Arne!
Salaha to już za chwilę nawet Robertson będzie w stanie powstrzymać
Niestety to nie stream ,cisza na stadionie
45 minut Joty:
0/2 w celnych strzałach
0/6 w pojedynkach
0/2 w dryblingach
0/1 w dośrodkowaniach
7/9 celnych podań
Moim zdaniem nie bez powodu nie widzieliśmy narysowanej linii spalonego przy bramce PSG… Ale mimo, musimy wygrywać mimo sędziowania.
Gramy fatalnie. Sobo jest do zmiany od poprzedniego meczu. Jones jest po prostu lepszym piłkarzem. Arnold z kolei jest do zmiany od kilku tygodni i chciałbym zobaczyć w jego miejsce kogokolwiek. Trent nie daje nam nic oprócz strat. Nunez obowiązkowy od drugiej połowy.
Fajnie patrzy się na PSG. Zapomniałem, że boczny obrońca może odbierać piłkę. Myślałem że to zakazane.
Zacięło mi transmisję przy golu tam był spalony ?
Robertson kryminał podaję piłkę do środka pola w taki sposób.
Już wolałbym 40letnego Milnera na lewej obronie od Robertsona.
Wiecej ramadanu, Mo fizycznie to tragedia, przeciwienstwo poczatku sezonu
Ile już piłek zablokowali piłkarze PSG? Z 4 lecące w światło bramki chyba spokojnie.
no 2 to pewne bramki, ta Szobo to cięzko powiedziec. czwartej nie kojarze.
Endo, Elliott, Gakpo i Nunez na boisko. Na co czekać?
Na drugą bramkę PSG
Kovac taki aptekarz, a tutaj ewidentnego stanięcia na stopie nie widzi :v ?
Taka żółta dla Mendesa dużo by nam dała.
Dziwna decyzja.
Mi prawie dwie stówki, bo ktoś polecił postawić