Muszę się z tobą zgodzić. Tym bardziej że nasz chyba teraz najlepszy napastnik Diaz raczej nie będzie sobie świetnie radził z tymi stoperami bo murillo kapitalnie gra na wyprzedzenie, a milenkovic w polu karnym.
Myślę że nasza największa szansa byłaby jakaś szybka bramką która sprawiłaby że NF musiałoby się otworzyć.
Napewno jest to dla nas ciężki test, ale liczę że chwilowy brak formy już za nami
Myślę, że cokolwiek tam nie zaznaczymy, to nie wplynie to na wybór Arne
Nie wiem, czy na wyjeździe nie będzie się nam z nimi łatwiej grało. Na Anfield postawili autobus, u siebie może zagrają bardziej otwarcie, poza tym to o czym wspominał Slot, a co się rzucało w oczy w pierwszym meczu - Hudson-Odoi i Elanga zaczęłi mecz na ławce i finalnie załatwili nam porażkę, wchodząc na podmęczoną obronę Liverpoolu, teraz raczej NES wpuści ich od początku, jak przeciwko Spurs.
W każdym razie mecz na pewno trudny z uwagi na sposób gry rywali.
Nie zapominajmy także o kapitalnej formie Selsa, to co wyprawia w bramce przypomina mi popisy najlepszych bramkarzy, nie zdziwię się, jak przejdzie do większego klubu.
3:1 dla The Reds i wygrywamy mistrza.
Kiełbachy w górę i golimy frajerów. Dziś rozpoczynamy spokojny marsz po mistrzostwo.
@amciek2 no ja się bałem meczu z United i przeczuwałem remis, ale dzisiaj wygrywamy lajtowo
Podziwiam huraoptymizm już taki był przed meczem z mulami…
Jak Panowie obstawiacie wyjściowa XI.
Gakpo-Szobo-Salah i Diaz na szpicy? Diogo jako joker na drugą połowę.
Diaz na szpicy . A reszta skladu raczej bez niespodzianek
Wychodzenie Diazem w centrum na drużyny grające low blockiem to duży błąd
To zobaczymy czy Slot popełni tak duży błąd…
To mecz z cyklu wygra ten kto pierwszy strzeli gola
Tu nie ma ma jakiegoś wyboru za bardzo, jest stała 11 i na 90% zagrają tak
Ali
Trent VVD Robbo
Mac Graven
Szobo
Mo Diaz Gakpo
Jedyna niewiadoma to czy Konate się nadaje do gry i jeśli nie to czy Quansah czy Endo, ja bym postawił na Japończyka
To teraz bardziej rozumiem dlaczego wtedy w pojedynku z Solanke byl taki zachowawczy. Wiedzial, ze jeden zly ruch moze go wywalic na kolejne tygodnie.
Oho oby chłop się nam znowu nie połamał. Powinien wypoczywać dopóki nie będzie w 100% gotowy
Tym większa głupota, że Konate w ogóle wchodził z ławki w meczu z Tottkami, skoro nie był w pełni sił. Nie dość, że Slot ryzykował wznowieniem kontuzji, to na domiar złego osłabił blok defensywny, bo Ibou dał się zrobić Solankiemu jak dziecko.
Niepotrzebnie mówi to publicznie, jakiś drugi Endrick może polowac na nogi.
Dawać Endo, zobaczycie jak pojedzie z Woodem:)))