Skald galowy, ale gdzie jest Darwin🤔
Chyba najlepsze co mamy może jeszcze Jota ↔ Diaz ale zobaczymy jak to będzie. Oby dali radę zatrzymać potężnego Wooda i Nottingham
Pauza za kartki (20 znaków)
Na testach w Rakowie
w domu se siedzi i oglada w tv
To będzie mecz błędów, zobacz jak Slot już przed rozpoczęciem jeden zalicza i to bardzo duży.
To jednak wpisuje się chłopak regularnie w protokół meczowy
Jeżeli ktoś grał w fifie ultimate team to będzie wiedział co mam na myśli ale ten Diaz na szpicy u nas 1:1 za każdym razem kojarzy mi się z Martialem na ST na 7 zgrania XD
Co prawda nie jestem hazardzistą i nie obstawiam, ale czasami lubię popatrzeć na kursy bo bukmacherzy często dobrze oddają szanse na jeden czy drugi rezultat i naprawdę dziwi mnie wysoki kurs na NF.
Widocznie nie są faworytem.
Jakieś mam głupie przeczucia dzisiaj że możemy stracić punkty - a co gorsze przegrać. Oby te ostatnie dwa mecze z United i Tottenhamem nie zachwiały naszej dobrej formy, i oby dzisiaj było pozytywnie, ale Nottingham będzie bardzo trudnym rywalem. Mam tylko nadzieję że tak jak rok temu po słabym meczu z United całkowicie straciliśmy formę, tak nasz ostatni mecz z Czerwonymi Diabłami to tylko był wypadek przy pracy.
Myślę że nikt nie jest w szoku jeśli chodzi o skład. Na dziś najmocniejsza 11. Liczę że jota się obudzi bo po urazie słabo to wygląda i może być efekt taki że w lecie będziemy szukać 2 napastnikow, a jak wiadomo nam to nie idzie.
Nareszcie bez drewna Jonesa. Wraca piękny Węgier.
Damy radę.
Nie żeby coś, ale Szoboszlai do stycznia grał totalną padlinę, Jones momentami grał bardzo dobrze i zdobywał ważne bramki (np. Chelsea)
Chyba inne mecze oglądasz. Od powrotu z listopadowej przerwy jego forma rosła i brakowało go w ostatnich meczach.
Szobo to fundament tego stylu gry, bez niego nasz pressing nie istnieje.
A poza tymi momentami bardzo dobrej gry jak grał Jones? Ciekawe, że Szoboszlai momentami nie grał bardzo dobrej piłki…
Co do meczu, męczarnie straszne będą. Jak nie będzie dane nam wygrać to nie przegrajmy tego. I Panowie, skuteczność przede wszystkim. Nie dopuśćmy do straty gola, bo będzie jak na Anfield… Zamurują się jeszcze bardziej.
Nottingham jest w świetnej formie, wygrało siedem meczów z rzędu, my złapaliśmy zadyszkę. Forest pokonało nas w pierwszym meczu i dziś nie wieje u nas optymizmem. Pierwszy raz od dawna nie dałem opaski kapitana Salahowi w FPL…
… Dlatego właśnie na przekór wygramy ten mecz. Jeszcze dzisiaj nie byłem optymistą, ale teraz jakoś inaczej.
Bramki Diaza i Jonesa po wejściu z ławki. Ciekawe jak zagra Szobo, po krótkiej przerwie jego notowania urosły, bo akurat nie grał jak nam nie szło z United i Tottenhamem, a jak nie idzie, to akcje nieobecnych rosną.
Forest ostatniego gola straciło miesiąc temu
A dziś właśnie czuje, że nasi się rozstrzelają.
Korci mnie dać sporą sumę na handicap, ale nie chce kusić losu