14.01.2025 Notthingham Forest - Liverpool FC

Nie ma Andiego Carolla w ataku to nikt nie popsuje akcji, będą gole.

To dzisiaj sobie odbiją

Dramatyczni jesteśmy w obronie od jakiegoś czasu. No to dzisiaj przegramy.

Konate gdzieś w ogóle poza swoją strefą. Van Dijk za głęboko, Trent w ogóle nie patrzył gdzie jest Konate i nie zaasekurował. Dramat na wielu płaszczyznach.

Oooo no i koniec, koniec challengu

1 polubienie

Jedna akcja xd #znaaaaki

No ładnie się zaczęło, nam bronic nie kazano…

Klasyczne liverpoolskie dziadostwo, granie Konate który nie jest w pełni zdrowy i nie nadąża. Widziałem już ten sezon 3 razy, nie wygramy mistrzostwa

1 polubienie

2 podania i gol… Fiu fiu

Oczywiście to czego mają nie zrobić to robią… Będzie cud jak to wygramy. Jeszcze w taki łatwy sposób. Który to już mecz kiedy musimy gonic wynik?

Konate w formie i rytmie jest kapitalnym gościem, obrońcą światowej klasy ze ścisłego topi, ale co z tego skoro on w takiej formie bywa kilka spotkań w roku. Tu trzeba kupić obrońcę na którym obronę można oprzeć. Na Francuzie tego zrobić się nie da, bo za często jest kontuzjowany, a później wraca do rytmu.

1 polubienie

Żeby sie nie skonczyly zachwyty nad Slotem jak sie wyladuja gracze i zaczna masowo tracic punkty a czuje, ze to juz sie dzieje.
Rywale dobrze wiedza czego sie po nas spodziewac a po Arne coraz czesciej widac irytacje.

Rok w rok to samo. Chyba jednak pora zacząć grać u tego bukmachera bo na nikim jak na Liverpoolu nie da się tak zarobić.

Ale może przynajmniej w lato Darwin zabierze Slota z sobą.

Dopiero zobaczyłem,że ta szmata Kavanagh sędziuje :rage: jak ja tej mordy nie trawie

Dodatkowo od kilku spotkań gramy w ślimaczym tempie w ataku. Tam wszystko jest za wolno, by kogoś zaskoczyć.

Stoimy. Po prostu stoimy. Zero ruchu

Przede wszystkim to impas w negocjacjach kontraktów odbija się na formie naszych kluczowych piłkarzy.

Endo wchodź, Konate nie ogarnia

Przydałoby się mimo wszystko, żeby nasi boczni obrońcy zaczęli cokolwiek grać.

4 strzał i 4 strzał nad bramką - nie rozumiem czemu walimy z całej siły.

1 polubienie

W ogóle nie mamy pomysłu na ten mecz. Nie widzę wygranej, na razie też punktu nie widzę.

Bo walimy z dystansu, Forest dobrze broni w polu karnym

@AquerdationLFC żaden z nich chyba z dobrego strzału z dystansu nie słynie :sweat_smile: