Ale to strzelając z dystansu trzeba strzelać absolutnie z całej siły? Diaz czy Graven mieli w miarę czyste pozycje- mogli poszukać cokolwiek delikatniejszego.
Jednak wyniko ponad stan mieliśmy. Przychodzi styczeń i znowu tracimy formę szybciej niż topnieje śnieg u nas… Do końca sezonu jeszcze daleko, meczy dużo trudnych również. Może wbijemy na te 1-1 i ugramy ten punkcik, ale nie widzę tego dziś. Najgorsze, że z evertonem zagramy bez formy i zajechani… a gdzie wcześniejsze mecze jeszcze.
Gdzie oglądacie ? Oprócz cyfry itp …
strims top
znakiznaki
Matko ile niedokładności dziś
WINCYJ WRZUTEK WINCYJ…
Nie da się patrzeć.
Im się po prostu nie chce xd
Ja pierdole na Robertsona nie da się patrzeć
Diaz jak zacznie się zastanawiać nad podaniem to nie ma siura we wsi
Co ten Diaz
brać taką kasę i nie umieć zagrać piłki
Ten Neco Williams chłopak na lewej obronie gra ładnie, może warto się nim zainteresować, w końcu mamy tam spore problemy ![]()
Ciekawe czy murawę powącha Chiesa z Elliottem
Transfery są niepotrzebne, mamy full skład.
Tu jest problem, po meczu z City straciliśmy ponad 4 gole więcej niż powinniśmy. A licząc z dzisiejszym meczem, to już nawet 5.
Alisson na ostatnie 11 celnych strzałów wpuścił 7 xD
Luis Diaz pięknie odegrał Cody’emu ![]()
No i właśnie ja też mam wrażenie, że Alii nie daje od siebie tego czegoś ekstra. I też coś jest na tym, że obrona wie wywaliła na ryj od powrotu Brazylijczyka.
Mimo wszystko dzisiaj bym go nie krytykował za tę bramkę.
Mocny strzał po ziemii z bliskiej odległości.
Absolutnie Alissona za ten strzał nie winię. Nie wiem czy można powiedzieć jednoznacznie, że którąś z tych bramek zawalił. Nie daje nic ekstra, ale nic nie zawala w ostatnim czasie. Trochę mamy pecha, ale głównym problemem jest fatalne ustawianie naszych obrońców.
Ta wywrotka Robbo to jest podsumowanie jego aktualnej formy ![]()
Andy co kolejny mecz odpierdziela to dramat. W ogole od kontuzji Konate nam sie obrona rozsypala. Kazdy ma jakas bramke na sumieniu. Van dijk tez ostatnio zdecydowanie slabiej.
O Diazie to juz nie wspomne. Zmylil wszystkich w sierpniu i wrzesniu. Od tego czasu gra wielkie nic. Dzis tradycyjnie podac nie porafi.