14.04.2024 Liverpool - Crystal Palace

Kiedy była forma, to 35 strzałów nie wygrywaliśmy, kiedy nie ma formy - też nie wygrywamy XD

Nie wiem skąd zdziwienie , od porazki i odpadnięcia z United równamy ciągle w dół. Na co wy liczycie? Ze z chujowej drużyny nagle w kilka dni zrobimy się potęga i zaliczymy serię zwycięstw do końca sezonu?

Dlaczego przestajemy się liczyć walce o mistrzostwo? Bo nie mamy obrony i dopuszczamy do za dużej ilości strzałów. Tu 1 minuta i CP już miało 2 akcje, a takie City w 2 minucie ma już 1-0, bo nie dopuszcza do głosu. Tam Luton dostało piłkę przy 3-0 i po 24-0 w strzałach…

Meczu nie oglądam, ale widzę, że podtrzymujemy trend z ostatnich tygodni i zaczęliśmy, jak zwykle.

Co się z tą drużyna stało? Chcemy sami siebie wyjaśnić w walce o mistrza? Przykre to jest i bardzo niepokojące.

2 polubienia

Jurgen to niech pisze książkę, jak w tydzień rozjebać cały sezon…

Ludzie tu z forum kreowali nas na kosmiczną drużynę, która ma turbo mental i wygra wszystko przy okazji naśmiewając się z innych😊 jak zawsze przychodzi weeyfikacja i to zawsze ta sama czyli: zawsze w końcówce sezonu to my jesteśmy zesrani przed kiblem. Jeszcze te bramki stracone w pierwszym kwadransie…dramat.

Zmiana trenera nie spowoduje że nagle zrzucimy z siebie gen przegranego. Za Kloppa graliśmy w tym sezonie bardzo dobrze, nie można od niego więcej wymagać.

Najniższy wymiar kary - lepsza kontrola CP i byłoby 0-3 albo 1-3.

Nie biegamy, nie trafiamy. No totalny Kononowicz.

Mam nadzieję że ekipa który robi dokument o Liverpoolu w tym sezonie właśnie usuwa wszystkie materiały.

2 polubienia

Ktoś mi powie jakie atuty ma Curtis Jones, oprócz angielskiego paszportu ?

Przegrywamy 1:0, a my mamy tempo rozgrywania jakbyśmy chcieli utrzymać prowadzenie 2:0.

No niestety to przedłużenie kryzysu od paru spotkań.

2 polubienia

Jak nunez z salahem wyjdą na drugą połowę to nie oglądam. Gramy 9vs11

Trzeba było jeszcze w innych meczach poza rewanżem ze Spartą Praga dawać 1 garnitur - brawo Panie Klopp. Kolejny okaz, że to trener, który popełnia milion błędów.

Mecz trwa 90 minut, a niektórzy skreślają Liverpool po 40 minutach. Trochę wstyd szczerze powiedziawszy.

2 polubienia

Jest barwną postacią w shortach na YouTube :rofl::rofl: spadkobierca oxa

1 polubienie

Bo wiecznie nie można mieć dnia dziecka. Dziś tego nie wyciągniemy.

Słabsza forma Endo. Dużo traci. Dla salaha to już byle jaki obrońca to za dużo to ogrania. Dawać trenta żeby rozruszać prawa stronę bo ona nie działa. Jones słabo, nunez słabo… dawać jote

2 polubienia

Przecież nie ma nawet jednego komentarza, że my to przegramy.

1 polubienie

Gramy jak pijani w sumie. Ja wyłączam, nie będę tą żenadą się dalej denerwował. Koniec sezonu, chyba, że CP wypnie tyłek

Oczywiście że przegrają, CP dopiero się rozkręca. Ale to dobrze, skończą się głupkowate posty o jakiś trofeach w tym sezonie.

2 polubienia