Bardzo niewygodny przeciwnik, nasz były zawodnik Harry Wilson w formie jest bardzo niebezpieczny, Fulham ostatnio osiąga niezłe wyniki, w ostatnich latach tak często już nie walczą o pozostanie w najwyższej klasie rozgrywkowej. Oglądałem parę spotkań Fulham, jak dla mnie są nieobliczalni i na pewno jakiegoś łatwego 3:0 dla nas nie przewiduję.
No jak ktoś jeszcze będzie pierdolił, że nie potrzebujemy LO, bo mamy Tsimikasa i Robbo, to warto dać parę dni przerwy przemyśleń i obejrzeć mecze, jak ten. Niepotrzebna strata oddając piłkę przy pierwszej bramce, teraz czerwona kiedy nie mamy nominalnego LO innego w kadrze, do tego przegrywając mecz na ten moment. No zasługi zasługami, ale ostatnio raz gra dobrze, by potem trzy mecze być najsłabszym ogniwem, więc tu nie ma miejsca na sentymenty i trzeba go odsunąć od 1 składu najszybciej jak się da.
To już inny temat, ale to powinniśmy się przyzwyczaić, że nas sędziowie jebią.
Od kiedy jakikolwiek zamiar przy takich wejściach ma znaczenie dla czerwonej kartki? Tutaj masz clear ocenę = jest niebezpieczne wejście jest czerwona.
Jak przy X różnego rodzaju sytuacjach na czerwoną.
Ogólnie były te faule na „pomarańczową”, pierwszy przypadek to ewidentnie piłkę próbował, nawet nie patrzył na rywala. Druga to nie wiem próbował nogę włożyć przed Gravena, a go nadepnął. Nigdzie nie było złych intencji, ale no dość groźne były to zdarzenia, szczególnie drugie.
Pierwsza sytuacja mam wrażenie, że dużo gorzej wyglądała na powtórkach, niż rzeczywiście była groźna.