14.12.2024 Liverpool - Fulham

Już o 16 zmierzymy się z Fulham.

Osobiście liczę na wygraną, świetnie byłoby zdobyć szybko bramki i kontrolować spotkanie, ale 1:0 po główce w 95’ biorę w ciemno.

Skład:

Gakpo - Diaz - Salah

Jones - Gravenberch - Szoboszlai

Robbo - VVD - Gomez - TAA

Alisson

Typ: Liverpool 3:1 Fulham

Bardzo niewygodny przeciwnik, nasz były zawodnik Harry Wilson w formie jest bardzo niebezpieczny, Fulham ostatnio osiąga niezłe wyniki, w ostatnich latach tak często już nie walczą o pozostanie w najwyższej klasie rozgrywkowej. Oglądałem parę spotkań Fulham, jak dla mnie są nieobliczalni i na pewno jakiegoś łatwego 3:0 dla nas nie przewiduję.

Skład na dzisiejsze spotkanie

jaaazda po 3 pkt.

1 polubienie

Spokojne 2:0. Oby nie strata punktów

Brak czerwonej xDDD?

To jest niesamowite. Diop i Pereira powinni wylecieć. To jest żart jakiś.

1 polubienie

Nowy lewy obrońca zimą ASAP

Ale Robbo jest dobry.
Miałem postawić przed meczem 02, ale patrzę Jota na ławce, może nie będzie źle :rofl:

1 polubienie

Ależ dziś Robertson gra koncert

1 polubienie

Sędziowie w tym meczu nas po po prostu przekręcili.

Natomiast Robertson wygląda tak jak zawsze. Ale ktoś napisze może o zasługach dla klubu.

Przestan, marudzicie jak stare baby. Sytuacja pierwsza to w ogóle nie było złego zamiaru, druga też jakby czerwona była to naciągana.

Robertson mecz życia nie

Sędzia też elegancko nas przekręcił z tymi żółtymi dla kowali z fulham

Wygrał sobie ostatnimi spotkaniami ławkę , bo nie wyobrażam sobie więcej szans dla niego.
Gomez na lewą jak za Kloppa czy już nawet Endo :rofl::rofl:

Te mecz został ustawiony. Nie mam żadnych wątpliwości. Do nowego roku nie będzie żadnej przewagi.

No jak ktoś jeszcze będzie pierdolił, że nie potrzebujemy LO, bo mamy Tsimikasa i Robbo, to warto dać parę dni przerwy przemyśleń i obejrzeć mecze, jak ten. Niepotrzebna strata oddając piłkę przy pierwszej bramce, teraz czerwona kiedy nie mamy nominalnego LO innego w kadrze, do tego przegrywając mecz na ten moment. No zasługi zasługami, ale ostatnio raz gra dobrze, by potem trzy mecze być najsłabszym ogniwem, więc tu nie ma miejsca na sentymenty i trzeba go odsunąć od 1 składu najszybciej jak się da.

To już inny temat, ale to powinniśmy się przyzwyczaić, że nas sędziowie jebią.

Od kiedy jakikolwiek zamiar przy takich wejściach ma znaczenie dla czerwonej kartki? Tutaj masz clear ocenę = jest niebezpieczne wejście jest czerwona.

Jak przy X różnego rodzaju sytuacjach na czerwoną.

1 polubienie

Ogólnie były te faule na „pomarańczową”, pierwszy przypadek to ewidentnie piłkę próbował, nawet nie patrzył na rywala. Druga to nie wiem próbował nogę włożyć przed Gravena, a go nadepnął. Nigdzie nie było złych intencji, ale no dość groźne były to zdarzenia, szczególnie drugie.
Pierwsza sytuacja mam wrażenie, że dużo gorzej wyglądała na powtórkach, niż rzeczywiście była groźna.

No cóż, Liverpool musiał znaleźć swojego nowego Gerrarda. Historia się nie powtarza tylko rymuje.

Polecam przyjemniejsze zajęcia niż oglądanie kolejny raz jak Liverpool wszystko traci.

Będziemy mieli okazję poznać teraz charakter drużyny. Jak to odrobią, albo wygrają to będzie dobrze. Jak przegramy, możemy mieć słabszy moment🤷‍♂️

To będzie mecz jak z Newcastle, wchodzi smok Nunez, 2 bramki i wygrywamy. Sędzia płacze, bo przegra chatę na Bet.

1 polubienie