15.03.2026 Liverpool FC - Tottenham Hotspur

Gakpo na środku ataku? Nie jestem pewny, czy to wypali. Już lepszy byłby Ekitiké, nawet jeśli tylko na 60 minut.

Jeśli Slot chce dać Hugo trochę odpocząć przed meczem z Galatą, to powinien też mu pomóc budować pewność siebie i pozwolić wyjść w pierwszym składzie zamiast przesuwać skrzydłowego na napad.

Wciąż jestem zdania, że Wirtz, Ekitiké, Frimpong i Rio w pierwszym składzie to byłaby największa gwarancja kreatywności i nieprzewidywalności w ataku na dzień dzisiejszy.

Btw, Opta przewiduje, że LFC ma 24,6% szans na 5 miejsce i 22,4% na 6 miejsce. Jak wygramy ze Spurs, to szanse na 4 miejsce powinny pójść nieco do góry (obecnie 20,1%).

Dobry skład, daje on Slotowi wiele wymówek po przegranej która jest pewna.

2 polubienia

Slot właśnie powiedział w wywiadzie przedmeczowym, że Ekitiké wczoraj trenował pierwszy raz. Przedwczoraj nie było go na treningu, więc tutaj pewnie przemęczenie wchodzi w grę.

Także decyzję o pominięciu go w XI przyjmuję z większym zrozumieniem.

Czyli co, można sobie przyjąć piłkę kolanem i zbijać później do ziemi łokciem? Fajnie, fajnie

Takie przepisy niestety. Przy błędzie technicznym nie ma ręki

Gakpo kawał uderzenia

5 polubień

Ale ta lewa noga chodzi :sweat_smile:

1 polubienie

Gakpo błagam skończ karierę

1 polubienie

Hakpo nowy trik, podcinka nad ochroniarzem

7 polubień

gakpo zaprezentował firmóweczke

4 polubienia

Szkoda , bo trener daje okazję takim młodym zawodnikom kosztem Chiesy, przykro, że zjadły go nerwy i nie wykorzystuje możliwości się pokazania. Szybko pewnie już nie wyjdzie ponownie na boisko.

kawał, rozumiem w senie żart?

Dajcie mu nowy kontrakt! I sprzedajcie Salaha

1 polubienie

Wow ale barmka znaki znaki

El Szobo Kopyto,piękna bramka

Bramkarz się zesral ale i tak brawo

Szobo szef I najlepszy nasz zawodnik.

Chłop co się zmienił, ciekawe czy dzięki Slotowi? :sweat_smile:

Brawo Dom!Tak czułem,że będzie z tego bramka :grin:Ale z gry padaka jak narazie

16 minuta i Alisson już gra na czas, bo nie wiemy jak najlepiej rozegrać piłkę od bramki.

Gramy jakbyśmy przewidywali, że mecz i tak sam się wygra.

Vicario równie słaby co Kinsky. Strzał Szobo prawie w środek leciał, a on tego nie obronił. Dobrze dla nas, bo z gry niewiele kreujemy.

1 polubienie

No za Kloppa graven i szobo grali kupę. To cała zasługa Pana Slota :heart_hands: