Szoboslai jest takim wykonwcow wolnych jakim ludzie mysla ze jest ronaldo
Hmm a wiesz ile bramek z wolnych strzelil Ronaldo?
Strzał Szobo oczywiście do obrony przez bramkarza ale gol to gol ![]()
![]()
![]()
Wygrywamy, ale gra nudna, ze zasnac idzie
Skoro nie obronił, to chyba dla niego nie był do obrony, czyż nie?
A mi się podoba nawet,nasz pressing funkcjonuje Graven świetnie wychodzi z pod pressingu Totków,Rio robi dym a VVD i Gomez narazie pewnie.No przeciwnik nienajlepszy ale mimo ws fajny meczyk
To nie oglądaj, proste. Jakby mnie nudziło to bym sobie odpuścił.
@everlast Właśnie wiem, tylko po co marudzić że grają nudno. Może widowisko jest słabe, ale chyba każdy wie jak nasza gra ostatnio wygląda, więc człowiek nie ma co się spodziewać że będzie lepiej.
Jeśli porównywać Rio do Gakpo to jeden jest jak range rover z salonu a drugi to holenderski składak sprzedawany w Polsce
Wiesz co to znaczy nie byc kibicem sukcesu?
Kurde wystarczy wznowienie od bramkarza, zgranie piłki i gorąco pod naszą bramką. Za łatwo to wszystko.
Nic nie gramy, nadal wszytsko wynika z przypadku i indywidualnych błysków, albo błędów. A gramy na najgorszy Tottenham w historii ligi
Wirtz mógłby częściej próbować uderzać na bramkę, czasami niepotrzebnie szuka dalszego rozgrywania akcji.
Koguty nie istnieją, oby spokojnie to wygrać i nie dać strzelić Richarlisonowi
I nadal pachnie remisem, bo mieli dwie naprawdę groźne sytuacje. Van Dijk stracił koncentrację w końcówce.
Alisson ratuje dupsko, bo znowu kisiel przy stałym fragmencie. Oczywiście nie byłoby rożnego, gdyby nie podanie Van Dijka idealnie pod nogi rywala. Nie pierwszy zresztą raz.
Słabe tempo gry, zero zgrania, zero taktyki, gol z dupy, ale ważne, że póki co jest gol przewagi.
Szału nie ma. Nie kreujemy jakiś klarownych sytuacji, a bramkę Szobo lepszy bramkarz by wyjął. Pachnie remisem, bo Tottki lubią się odgryzać momentami, a nasza gra to ogólnie
i brak pomysłu.
Gramy taki kibel, że jak Tottki tu nie zremisują to niech się już pakują do Championship.
Nasze bronienie rogów to jest jakaś kpina ![]()
Koniecznie trzeba strzelić kolejnego gola bo inaczej będzie jeszcze remis.
Gra w stylu japońskim czyli “jako-tako” ![]()
Najważniejsze jednak to wygrać!
Do boju The Reds ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Każdy korner pachnie golem Tottków, ten brak krycia Richarlisona to kryminał. Ale będą ciężary z galatą
Dla mnie wszystko jest pod kontrolą, jak zagramy tak w drugiej to nic się nie wymknie z rąk
Taki paździerz, a przecież Tottki grają bez Bentacura, Bissoumy, Kudusa, Kulusevskiego, Maddisona, Palhinhi, Romero czy Van de Vena xD