Mam nadzieje, że SLota nie zwolnią. Slot idealnie przywraca nam dna bycia środkiem tabeli i klaskanie z tego powodu.
Slotyzm w pigułce, nic nowego ![]()
Uśmiechamy się brygada, jesteśmy blisko serii 12 meczów bez porażki!!!1
Co to za głupi trend z rozgrywaniem piłki z piątki zaczynając od obrońcy?
Czy jest jakiś zespół robi to dobrze, by zobaczyć, co autor ma na myśli?
Chyba nigdy nie widziałem pozytywnego outcomu takiego rozpoczęcia gry, a co chwila widać, jak ktoś traci tak głupio piłkę i często bramkę…
Mam nadzieję, że Konate nie przedłuży kontraktu. Ta jego elektryczność jest nie do zaakceptowania. W dodatku nie robi postępów w grze nogami. Chciałbym w końcu wiedzieć obok Virgila gościa, który nie schodzi poniżej pewnego poziomu
CEmu Van Dijk nigdy nie sprobuje strzelic? Przeciez w Celticu wykonywal nawet wolne.
Spokojnie to się wyklepie
Konate nigdy się nie zmieni. Zawsze musi mu wyskoczyć brak koncentracji
Powinienem napisać Kontakinte
Przy Slocie to i trybuny “zdechły”. Nie oszukujmy sie tu żadnej poprawy gry nie bedzie, po prostu taka jest filozofia gry naszego trenera, im szybciej sie go pozbędziemy tym lepiej dla nas.
Bernli ich ciśnie na Anfield hahaha
Dawaj łysy zmiany bo większość już nie ma sił biegać.
Za trenera Slota…
Jest synuś Gakpo, a nie zrobiona robota
Niema co robić zmian jak dobrze idzie
Tylko my klasycznie mamy dna przegrywa, zostawiając trenera który z całej listy zwolnionych trenerów BYŁ NAJGORSZY
Ludzie to nie jest Fifa, Arne nie steruje pilkarzami na padzie. Za Arne Slota dobra robota ![]()
Jak ma robic zmiany jak ma za slabych graczy ![]()
Dobrze,że ten Arne wyszedł z kryzysu i poukładał grę w obronie. 12 mecz bez porażki z bieniaminkami brzmi dobrze.
Jego się nie pozbędziemy chłop do maja dojedzie nie ważne na którym miejscu, jaja będą w czerwcu jak poleci a z nim Hughesa wyp…
Zaczynam mieć kompletnie dość oglądana piłki z każdą kolejka coraz bardziej
Mam nadzieję że zarząd nie zmarnuje okazji dostępności Alonso i najpóźniej w czerwcu pożegnamy się z slotem