17.01.2026 Liverpool FC - Burnley

Mam nadzieje, że SLota nie zwolnią. Slot idealnie przywraca nam dna bycia środkiem tabeli i klaskanie z tego powodu.

Slotyzm w pigułce, nic nowego :person_shrugging:

Uśmiechamy się brygada, jesteśmy blisko serii 12 meczów bez porażki!!!1

3 polubienia

Co to za głupi trend z rozgrywaniem piłki z piątki zaczynając od obrońcy?

Czy jest jakiś zespół robi to dobrze, by zobaczyć, co autor ma na myśli?

Chyba nigdy nie widziałem pozytywnego outcomu takiego rozpoczęcia gry, a co chwila widać, jak ktoś traci tak głupio piłkę i często bramkę…

2 polubienia

Mam nadzieję, że Konate nie przedłuży kontraktu. Ta jego elektryczność jest nie do zaakceptowania. W dodatku nie robi postępów w grze nogami. Chciałbym w końcu wiedzieć obok Virgila gościa, który nie schodzi poniżej pewnego poziomu

CEmu Van Dijk nigdy nie sprobuje strzelic? Przeciez w Celticu wykonywal nawet wolne.

1 polubienie

Spokojnie to się wyklepie

1 polubienie

Konate nigdy się nie zmieni. Zawsze musi mu wyskoczyć brak koncentracji

Powinienem napisać Kontakinte

1 polubienie

Przy Slocie to i trybuny “zdechły”. Nie oszukujmy sie tu żadnej poprawy gry nie bedzie, po prostu taka jest filozofia gry naszego trenera, im szybciej sie go pozbędziemy tym lepiej dla nas.

2 polubienia

Bernli ich ciśnie na Anfield hahaha

1 polubienie

Dawaj łysy zmiany bo większość już nie ma sił biegać.

Za trenera Slota…

Jest synuś Gakpo, a nie zrobiona robota

7 polubień

Niema co robić zmian jak dobrze idzie

Tylko my klasycznie mamy dna przegrywa, zostawiając trenera który z całej listy zwolnionych trenerów BYŁ NAJGORSZY

Ludzie to nie jest Fifa, Arne nie steruje pilkarzami na padzie. Za Arne Slota dobra robota :slightly_smiling_face:

2 polubienia

Jak ma robic zmiany jak ma za slabych graczy :smiley:

Dobrze,że ten Arne wyszedł z kryzysu i poukładał grę w obronie. 12 mecz bez porażki z bieniaminkami brzmi dobrze.

5 polubień

Jego się nie pozbędziemy chłop do maja dojedzie nie ważne na którym miejscu, jaja będą w czerwcu jak poleci a z nim Hughesa wyp…

Zaczynam mieć kompletnie dość oglądana piłki z każdą kolejka coraz bardziej

Mam nadzieję że zarząd nie zmarnuje okazji dostępności Alonso i najpóźniej w czerwcu pożegnamy się z slotem

2 polubienia