17.01.2026 Liverpool FC - Burnley

Jeśli macie problemy ze snem to trzeba włączyć mecz Liverpoolu. Może Slot ma misje w zwalczaniu bezsenności na świecie ?

Seria bez porażek może być podtrzymana, to nic, że czwarty remis w lidze.

Pytanie co ma zrobić slot. Konate to bezmózg który kryje powietrze. Może by grac tym Guehie ale nie czekaj…

1 polubienie

Podać się do dymisji.

1 polubienie

Zostaw Arne jest grubiutki, słoidzutki i robi smutną minkę - idealny by prowadzić Liverpool bez wiedzy

1 polubienie

W drużynie chlopy warte lekko po 100 milionow i nie potrafimy zdominowac beniaminka, a wy pytacie co ma zrobic slot xdddd

Niesamowici jesteście, nie zmieniajcie sie

Jesteś pewien że my z tym remisem dojedziemy do końca meczu bo ja nie goście zaczęli hasać po naszej połówce i w 5 min mięli 2 setki dzięki konate i zdobyli bramkę, zaraz spuchniemy i zacznie się gwałtowna obrona

Żarty żartami ale już tak poważnie mówiąc to łysy zabił we mnie jakąkolwiek radość z oglądania Liverpoolu. Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek podczas meczu tak często patrzył w telefon i robił wiele innych rzeczy jak robię to w tym sezonie.

10 polubień

Szybkie zmiany u nas: Guehi za Konate, następca Diaza za Gakpo… a nie czekaj :man_facepalming:t2:
Dziynki Hughes i Edwards :enraged_face:

rio tak wczesnie?? szok

Już nawet Chiesa nie wchodzi kiedy trzeba gonić wynik. Co to się stało ?

Guehi ma z nami dżentelmeńską umowę że przyjdzie w lecie …

4 polubienia

Tez tak mam, zaczynam sie pomalu męczyć jak wcześniej na meczach Polskiej kadry. Chociaz do tego jeszcze troche brakuje

radek91 zaraz was wszystkich krótko powyjąsnia, że ARNE SLOTA CHAMPIONSHIP JEST SLODKA

No to jest nas. Najmocniejszy skład. Kogo mamy rotować? To ze mamy pipkarzy za 100 mln kupionych przez nierozgarniętego dyrektora sprotwego nic nie znaczy.

1 polubienie

Za późne zmiany, znowu prawie cały mecz Gakpo, łysy powinien jak najszybciej opuścić klub. Dzwonić do Alonso już dzisiaj

Co się stało z Robbenem, że zszedł tak wcześnie?

1 polubienie

Kolego czy mógłbyś łaskawie już stąd wypierdolić?

1 polubienie

co ty farmazonisz, a na stronie głównej zaraz znowu zaczniesz bronić Arne że najlepszy trener w historii piłki noznej

Ileż Oni marnuje dobrych okazji, masakra.