Widocznie Darwin też doszedł do wniosku, że w łatwych sytuacjach pudłuje. Więc musiał sam sobie wybrał najtrudniejsze rozwiązanie sytuacji.
( Jakby to nie weszło to Jurgen by go pewnie zaj***ł ).
Widocznie Darwin też doszedł do wniosku, że w łatwych sytuacjach pudłuje. Więc musiał sam sobie wybrał najtrudniejsze rozwiązanie sytuacji.
( Jakby to nie weszło to Jurgen by go pewnie zaj***ł ).
Czyli Joty w tym sezonie nie zobaczymy…
Jak tak dalej pójdzie, nie będzie kim dokończyć sezonu
Nunez kontuzja?
Jak Klopp po meczu z Arsenalem zostawił na boisku Gravenbercha, Diaza i Gakpo .
To proszenie się o kłopoty
Też widzieliście te gołębie, które sobie chodziły po murawie? Teraz fraza ,celował w gołębie na stadionie" ma nowy sens xd
W ogóle co ten lewy obrońca odwalił przy golu Salaha? Nie mówię o tym, którego ograł w śmieszny sposób Mo, tylko o tym co odpuścił bieg. Przecież to był jakiś sabotaż
To chyba byl srodkowy obronca jak na moje.
@down
no ma, bo to byl Mee a on jest środkowym obronca. nie chce mi sie sprawdzać jak sie nazywa lewy, ale został niesłusznie oskarżony
A to co napisałeś ma jakieś znaczenie? Jak widzę doskonale wiesz o kogo mi chodziło, wiec niepotrzebnie odszedłeś od meritum
@everlast nie ważne kto, mógł to nawet być święty Mikołaj, grunt jaki sabotaż odpierdzielił, aż się wierzyć nie chciało
Ciekawostka
Niesamowicie słaby mecz Collinsa, co ten chłop zaczął odwalać to głowa mała, bardzo dobrze, że to było na naszą korzyść