17.08.2024 Ipswich Town - Liverpool

Jak myślicie jest szansa na ponowny debiut? XD to prawie jak nowy transfer by był.

3 polubienia

Podobno interesujemy się pomocnikiem z Holandii
image

5 polubień

W sensie jacy zawodnicy? Bo jak jeszcze odpalą Bajsetica to głębia składu się totalnie wyczerpie, reszta to kwestia rotacji silami niż dawanie szansy.

Niestety, nawet jak się totalnie zesramy i przegramy z 3:0 to nic się nie zmieni, wpadnie felieton, że taktyka Slota jeszcze soę nie wdrożyła, ale finanse są w porządku nawet pomimo pandemi która była 3 lata temu, bilety się sprzedały nie ma co się denerwować wszystko pod kontrolą, możliwe, że Zubimendi nie podpisze nowego kontraktu z RS tak w ramach ciekawostki, nie to żebyśmy mieli zamiar go kupić, nie nie.

Tyle że PL to nie sprint, a maraton.

Powinniśmy ten mecz raczej spkojnie wygrać. Oby bez urazów i oby do przodu.

Alisson
TAA-Quansah-VVD-Robbo
Szoboszlai-Macca
Salah-Elliott-Diaz
Jota

Myślę, że tak wyjdziemy. Być może Konate i Tsimikas wskoczą.

Wynik? 1:3

PS. Taką pomocą zagryziemy Ipswich ale wydaje mi się, że na poważniejszych rywali jednak potrzeba 6 wielkiego kalibru.

Jutro dobry początek i 3 punkty do mieszka :red_circle::muscle::smile:

A teraz trochę agitacji :rofl:
Zapraszam do udziału w Typerze, link w temacie typer
Trochę nas mało jak narazie.

Wszystko przemawia za nami ale obawiam się tego spotkania, nie szło nam najlepiej w pierwszych spotkaniach nowych trenerów. Ipswich na pewno będzie chciało pokazać się z jak najlepszej strony przed swoimi kibicami po tylu latach nieobecności w najwyższej klasie rozgrywkowej. Liczę na zwycięstwo ale obawiam się remisu. Sezon się zaczyna a my dalej nie zrobiliśmy żadnego transferu, no boli to i irytuje.

Ali najlepszy bramkarz, vvd konate najlepsza para stoperów, quansah świetny backup. Lewa obrona Andy w formie top ławka słabiutko. Dmf tragedia i tu nie ma wymówek tylko modlitwa żeby Graven dźwignął. Śródkę szobo maca top. Skrzydła? Najlepsze w lidze. Napad jota myślę że pierwsza piątka a nunez jako zmiennik to jeden z najlepszych w lidze

Dlatego napisałem że na krótką metę. Jeśli nie będzie urazów to myślę że można do zimy dojechać nawet na pierwszym miejscu. Niestety w momencie dużego natężenia meczów i wtedy naturalnie jest więcej urazów leżymy. A niech jeszcze któryś z naszych liderów znacząco osłabi swoją formę to już klapa.

Na dzień dzisiejszy dobrze zabezpieczone są tylko pozycję
Go
Cb
RB
Cmf
Lw (choć wielu z was wątpi w diaza to ja tak jak slot mega w niego wierze, a gakpo jako zmiennik to naprawdę dobra opcja)

Niestety może jestem zbyt optymistyczny, ale naprawdę uważam że gdyby dołączyła do nas topowa 6 to moglibyśmy bić się o mistrza. Nie oszukujmy się city na ten moment najsłabsze od lat. A Arsenal …panowie Arsenal to frajerzy. Oni mają taki gen że nawet jak my będziemy słabi z city to i tak ich Aston Villa wyprzedzi

Ipswich zrobiło 8 transferów, więc spokojnie ich walniemy dzisiaj do nich Philips dołączył, co Pep mu psyche rozwalił bo na żywo powiedział, że zgrubiał xdd Oni też będą sie rozkręcac tak jak Luton tylko, że luton akurat na nas sie rozkrecil i zremisowal xD

No właśnie tak sie zatsanwiam jaki będzie środek obrony. Chciałbym żeby postawił na Quansah, ale mam wątpliwości czy tak sie faktycznie stanie, co myślicie?

Dla mnie VvD + Quansah.

Wyszły leaki że Jota i Trent startują na 1000% ale to raczej było wiadome

Ed uważa, że przegramy :stuck_out_tongue_winking_eye:

Nie wiem czego się spodziewać po nich i po nas. Żaden wynik nie będzie dla mnie zaskoczeniem. Dla nich to jest pierwszy mecz i to u siebie od ponad 20+ lat w Premier League, będą biegać i gryźć jak szaleni.

Mam nadzieję, że dorównamy intensywnością i nie damy się zaskoczyć.

Według mnie zdecydowanie Quansah zagra

Oby spróbowali trochę podejść. Może się udać to szybko wykorzystać i zamknąć temat.

Najważniejszy cel na sierpień? 6 punktów i wzmocnienie zespołu :slight_smile:

I dobrze powiedział XD Miał go po tym brzuszku całować czy jak? XD To w końcu profesjonalny piłkarzi powinien dbać o formę (:

Jeżeli Szobo zagra kosztem Elliotta to nie będę bronić Slota przez ten sezon.

Oby. Łatwiej będzie tak niż jeżeli się zamkną i włącza tryb autobus

1 polubienie

myślę że jeden zmieni drugiego. szkoda mi tego elliotta, nigdy nie ukrywałem sympatii do tego gościa, ale chyba największy impakt dawał z ławki

Szoboszlai w 2024 roku czy gra od początku czy wejdzie z ławki to gra to samo gówno. Euro też miał słabe

1 polubienie