Może Wy to zobaczycie moment, ja jakoś go nie widzę
Na filmie na samym dole w 10 i 11 sekundzie wida lecaca ślinę. A w 9 sekundzie widać jak pluje facet na max po prawej. No to grubo
EDIT: Ten sam asystnet wraca żeby napluć jeszcze raz w 15 sekundzie. Na filmie nie widać, że wcześniej rzucił w trybuny butelką wody.
EDIT2: Mają być przesłuchani stewardzi przez UEFE
EDIT3:
Abstrahując od zachowania Atleti - trochę wstyd, że ktoś idzie na mecz ligi mistrzów i po zwycięskiej bramce zamiast po prostu się cieszyć, to ciągle obraża i prowokuje trenera drużyny przeciwnej.
A jak było z Pepem? Po wygraniu meczu z City kibice skandowali w jego stronę różne teksty, a ten pokazał tylko ilość pucharów na palcach i się śmiał. Simeone to po prostu gbur, burak.
Nie pamiętam czasów, z których kojarzyłbym Simeone z ogładą i ogólnie przyjętą kulturą. Dlatego rozumiem też kibiców, którzy chcieli utrzeć mu nosa, tak jak pewnie on chciałby zaraz po gwizdku, gdyby mecz skończył się remisem.
@nonsense może właśnie w tym szaleństwie jest metoda - odwrócenie uwagi od porażki i taktyki drużyny na ten mecz.
Simeone z kompleksem “królowej balu”, chłop w centrum uwagi, większość wiadomości jakie widziałem związanych z tym meczem są o nim i o tej sytuacji a nie o meczu samym w sobie
Bardzo ciężko ocenić ten mecz. Zagraliśmy naprawdę bardzo dobre spotkanie, mieliśmy pod kontrolą atletico tworzyliśmy sytuacje… Tylko z atletico nie ma meczu pod kontrolą jak się okazuję. Praktycznie z niczego hiszpanie wrócili do gry. My natomiast spokojnie mogliśmy a nawet powinniśmy podwyższyć prowadzenie, a wtedy nie trzeba by szukać kolejnej zwycięskiej bramki w doliczonym czasie gry. To jest mega niepokojące, że kolejny raz, że rywal wraca z 0-2… Ja rozumiem z 0-1 no bo to praktycznie tylko 1 bramka, ale kolejny raz stracić prowadzenie z 2-0? Tak wygląda jakbyśmy my sami się usypiali i tracili koncentrację przez te klepanie piłką.
Wczoraj ogólnie mecz fajny, sporo wykreowanych szans. Zgrywamy się ciągle, więc póki i tam wyciągamy te mecze to jest spoko. Tylko, że My cały mecz mamy pod kontrolą a na koniec wychodzi że fuksiarze bo znowu w doliczonym czasie strzelają… No ale to fuksa ma też rywal, że udaje mu się wrócić do meczu jakby nie patrzeć przez nasze nie wiem co…
Nunez był pod gra?? O mój Boże. Przecież właśnie dlatego sprzedała go slot bo nie był. Już wolał grać beznadziejnym jota który przynajmniej umiał piłką grać niż drewniakiem nunezem.
Wql zrobiła się jakaś nagonka na Hugo. Facet ma 406 min i 3 bramki i 1 asystę. To pokazuje że co 102m daje nam bramkę. Wygląda to na świetny wynik. Do tego jest dobry w każdym sektorze boiska. Nasza strzelba nr jeden dalej jest salah i to się nie zmieni bo taka jest taktyka tego zespołu czy nam się to podoba czy nie.
Chyba nikt nie wrzucał, a dziś na to wpadłem https://x.com/anfieldedition/status/1967869961260711994?s=46&t=x0zucCKxD8-A2CEl47vFKw
Po meczu towarzyskim, w którym Feye strzeliło Atletico zwycięską bramkę w 93 minucie, Simeone miał pretensje o rzekomego spalonego.
W każdym razie po meczu pierw nie podał Arnemu reki, a później jak Slot skwitował to śmiechem, Argentyńczyk odepchal Slota.
Jak widać Simeone to kawał wieśniaka, a do tego miał na pieńku z naszym szkoleniowcem.
Wow nie miałem w ogóle pojęcia o takim zajsciu. Ale szmaciarz. Przecież Arne to chłop do rany przyłóż. On jest totalnie bezkonfliktowy.
Wiem też że kibice Realu wypominają mu straszna hipokryzję bo jak “materace” obrażały vinciusa to się śmiał z tego.
Nigdy nie lubiłem jego stylu gry i gestykulacji, ale szacunek za lojalność i regularność miałem. Cóż stracił to i tfuu mu na …
Sytuacja z Simeone jak na dłoni
Mastermind. Nie wierze, że aż tak by przestrzelił.
Fajnie że udało się go nabić ale na litość Boską.. mamy Wirtza i Szoboszlaia.. czemu oni nie podchodzą?? Wiem, że pozycja na lewą nogę ale Mo nie umie w wolne ![]()
Zdecydowanie szachy 5D w wykonaniu Mo
czyli jak strzelam gole…Robertsonem ![]()
Takiego odbicia od Robertsona nie da się zaplanować. Jedynym wytłumaczeniem byłoby to że chciał dograć na długi słupek wchodzącemu chyba Isakowi (widać go na filmie wbiegającego za plecami wszystkich). Natomiast jeśli to był strzał to Salah powinien dostać ostateczny zakaz podchodzenia do wolnych ![]()
Z prostego podbicia też można podawać
ale zgadzam się - na 95% to był strzał
Oczywiście, że to był strzał. Jebnął z prostego podbicia
@kacciq wiem, ale duża siła mówi że to strzał
Zobacz jak Robbo wybiega do tej piłki. To na bank było ćwiczone.