18.12.2024 Southampton - Liverpool

Quansah znowu bez ataku na piłkę i próby jakiejkolwiek interwencji. Patrzy na rywala z odległości 1,5 metra. Stoper jest niestety potrzebny, bo Jarell jest za słaby.

Zapowiada się intensywne 30 minut. Ładna bramka Soton. Kelleher nie miał nic do powiedzenia.

Ale jest Jota na boisku, więc trzecia bramka powinna wpaść.

podgląda Van Dijka pod tym względem :slight_smile:

WATARU ENDO NA KAPITANIE JEDZIEMY
Samurajowie do boju

W sumie powinna być czerwona :upside_down_face::upside_down_face:
Niezły mecz właśnie Endo. Druga połowa słaba. Na szczęście bez kontuzji i 2 mecze od garnka, do tego przełamanie Nuneza i Harveya.

@ynwa19 a myślałem, że zrobili półfinał już jedno spotkanie🙃

Zdecydowanie 3 spotkania jeszcze od :trophy:

1 polubienie

To właśnie Wataru miał opaskę w drugiej połowie po zejściu TAA i Joe ?? Nie mogłem dostrzec kto przejął rolę kapitana.

Wataru jako kapitan po zejściu Trenta i Joe.

1 polubienie

Bardzo dobry mecz Endo, Nunez z bramką, Morton także mi się podobał choć zawalił trochę przy bramce na spółkę z Jarellem. Skład super, pograli młodzi, Danns, takie mecze są właśnie od tego. Southampton słabiutkie, chciałem wcześniej pisać, żeby uważać na Archera no i strzelił bramkę ale i tak Święci nie mieli nic do powiedzenia.

w drugiej połowie byli lepsi od nas, jakby ten Onuachu potrafił grać w piłkę to by mógł z dwie bramki strzelić. Ogólnie jakby właśnie sędzia dał tam czerwoną JArellowi to nie dość, że wyrównaliby to jeszcze może by dali radę wygrać.

1 polubienie

Bez przesady, tam było z 5min gry jeśli się nie mylę :sweat_smile: a tu po 90min są karne. Co do Q to naprawdę jest dramatyczny. Oprócz sytuacji z końcówki, zwróciliście uwagę na jego głupi faul już w 20s meczu? Ludzie kto tak robi

1 polubienie

Mam wrażenie, że Slot totalnie zabił jego pewność siebie tą zmianą w pierwszym spotkaniu i mamy właśnie dowód na to co się dzieję, jak zawodnik traci pewność siebie. Pamiętacie Gomeza 22-23, wyglądał jeszcze gorzej, a wszystko właśnie przez brak regularności, dodatkowo pomniejsze błędy. Psycha siadła i dopiero po roku się pozbierał, ciekawe jak będzie z Jarellem.

@MG75 może tak, a może potrzebuje po prostu więcej gry, więcej wsparcia. KAżdy jest inny, najłatwiej oceniać z poziomu kanapy :smiley:

1 polubienie

Daj spokoj, jeśli facet przez zmianę w meczu w sierpniu przez kolejne pół roku nie potrafi odzyskać pewności siebie, robiąc co mecz babola, to może się po prostu nie nadaje do zawodowego futbolu na najwyższym poziomie?

6 polubień

Brak regularnosci to glowny problem. To samo bylo z Bradleyem, a gdy tylko chlopak pogral cos wiecej to gral naprawde dobrze.