Mentalne potwory Arne Slota biorą 3 pkt ![]()
Tarkowski razem z VvD i Konate szarpali się, więc nie ma mowy o faulu
Bramka w 101 minucie dająca zwycięstwo w derbach a ja nie czuje kompletnie nic
Żryjcie to, evertoniorze.
Miło, że w końcu nam wpadło w doliczonym, a nie na odwrót. W sumie to bardziej się spodziewałem, że to my przegramy (znowu) w doliczonym ;d
Slot effect ………………….
Raczej więcej można wymagać od ukształtowanego gracza jak Gakpo niż od nastolatka
Po takiej masakrze, zwycięstwo przybliża Slota do pozostania niestety ![]()
Piękny widok Pickforda na deskach
Ale stypa, my tu strzelamy bramkę w derbach w ostanich minutach a na forum cisza, to tylko pokazuje w jakim jesteśmy miejscu jako kibice i klub
Ale widzę, że zaczęliśmy wzorować się na Arsenalu przy kornerach
Się Dziwisz ?
Jeden zagrał parę minut w premier league I jest nastolatkiem.
Drugi zarabia 250k przez tydzień i już trochę tych minut w premier league pograł.
A I tak jedyne co kapciowi wyszło w tym meczu to jedno podanie , a tak to swój standardowy lipny poziom.
A wracając do meczu to już mi się nawet cieszyć nie chce.
Fajnie , bo 3 pkt , z drugiej strony Slot mógłby polecieć jakbyśmy zremisowali.
Ale to Slot rozpisał, VIrgil strzelił jego głową!
Sporo farta. W przekroju całego meczu Everton był lepszy, niestety.
Mama koniec sezonu. Trzymał się za kolano. Oby Freddie to dowiózł.
Brawo slot brawo ekipa. Wyszarpane. Trzeba powiedzieć że ekipa evertonu jest najlepsza od lat. Akurat w tym meczu w nosie mam styl. Byle rywala wgniesc w ziemię.
Ibou ma co jakiś czas mecze jak ten kuriozalne.
Pytanie w sztabie powinno być proste. Czy jest to spowodowane zmęczeniem(facet gra wszystko) czy on będzie miał tak zawsze. Jeśli to drugie to nie ma co przepłacać
I kto typował w Typerze 1:2 ![]()
![]()
![]()
Wygrana ![]()
Powiększenie przewagi nad Chelsea ![]()
Derby dla nas czyli rządzimy w mieście ![]()
Piękna niedziela ![]()
Ino LFC! ![]()
Bo tak szczerze, to niby się człowiek cieszy, ale z drugiej smuci bo niestety Łysy może nas katować dłużej niż byśmy chcieli, ja takich meczy więcej nikomu nie życzę.
Uff by się chciało powiedzieć. Super ostatnia akcja, jak za starych dobrych czasów derbowych, van Dijk i Salah wygrywają nam mecz. Obaj panowie, dla których były to chyba ostatnie derby. Mecz bardzo chaotyczny w pewnym momencie, jakby nikt nie wiedział co grać i na jaki wynik liczyć. Martwią kontuzje, oby już do końca sezonu ich nie było.
Trzeba powiedzieć, że tym zwycięstwem przypieczętowaliśmy co najmniej top5 w tym sezonie. Mamy 7 pkt przewagi nad goniącym nas peletonem złożonym z 3 klubów i nie widzę możliwości, żebysmy w 5 spotkań stracili aż tyle oczek
3 punkty dowiezione! Ale gramy straszny futbol ![]()
Pisałem, że będzie 2:1 po męczarniach
brawo, ważne 3pkt. Styl bez komentarza