Przepraszam bardzo ale jakie to ma znaczenie? Drużyna dobrze sprawowała przejęła wysoko piłkę i zagrał cudne podanie. Cała taktyka kloppa w ofensywie na tym polegała.
Dokładnie to miałem pisać, slotball w grze, anemicznie, znów prosimy się o kłopoty . Na szczęście na razie i Everton przynudza.
Ed. … no i uj.
Źle to się zestarzało
Szybko poszlo. Konate oczywiscie tylko popychac chcial a nie zablokowac
Byle Beto robi co chce z naszą obroną….Konate niech już idzie do tego Realu..Betis.
Znowu pewnie wina kogoś innego, że Konate daje się obiec i przepchnąć jak dziecko xD
A co do naszej gry - to niesamowite jest to jak mamy problem z pressingiem przeciwników.
Salah jest spychany i musi podawać do bramkarza, bo drużyna nie ma sił sie ustawić do podania.
Obrona na wakacjach. Van Dijk oglądający mecz z daleka. Teraz się zacznie, a było pod kontrolą. I jeszcze Mama z kontuzją. Szlag:enraged_face:![]()
Slotowa taktyka usypiania rywala jest tak skuteczna że sami się nie możemy oprzeć
Bramka na konto Robertsona i van dijka
wspaniala defensywa
masakra
Jeszcze Gruzin wypadł. Cyrk
Niedługo to Misciur zadebiutuje
A Konate to nie dał dupy?
Jeśli jeszcze Gruzin będzie miał kontuzję to po prostu dramat. Jeszcze na noszach go znoszą i łapał się za kolano. Jeśli jeszcze jakieś więzadła zerwał no to będzie szok
Trochę śmieszy że jechani tu przez cały sezon Salah i Gakpo we dwójkę mają 22 G/A a super trio za 400 baniek 25 G/A
Śmieszy mniej jak sobie człowiek przypomni jak tutaj był jechany Salah a jak wychwalany Ekitike i Wirtz, wtedy bardziej przeraża
slot wysłał sygnał żeby byli skupieni, czyli zaraz będziemy przegrywać
Ibou jak paralityk ![]()
![]()
Mama pechowo ![]()
Co tam się stało Mamardaszwiliemu? On mu w żebra wjechał czy w kolano?
I co teraz co mecz ktoś na noszach będzie schodził, Nosz kur co za przeklęty sezon
Alisson kontuzja, Mamarda na noszach schodzi
zajebista będzie ta końcówka sezonu, nie ma co
naprawdę od jakiegoś czasu mam niechęć do oglądania meczów. Włączam je, jestem kibicem, ale naprawdę wzbudzają się we mnie trudne emocje i dystans