Szoboszlai oczywiście te swoje baloniki niedokładne gra
? Co ty znowu wymyślasz człowieku, dosłownie skrytykowałem tsimikasa za 1 bramkę xd
Edit: piękny crossover, wpis z dupy wzięty fanlfc oraz instalike przez josifa, wspaniałe duo
Zapakujmy Arnolda do Realu już w zimowym okienku. Chociaż z 20 mln funtów dostaniemy.
Diaz, Jones, Robertson
Jedyna nadzieja po przerwie
Jak to oglądam to stwierdzam, że 0-1 do przerwy to bedzie dobry wynik
Co za gówno gramy. Trent, Mac, Graven, Kostas, van Dijk , Gakpo masakra. A na ławce daleko szukać konkretów.
Jeszcze jest dobrze bo nie ma kontuzji i Slot nie musi lepic z gowna. Jeszcze.
Bardzo intensywnie gra Brighton. Zobaczymy na ile im starczy sił. Myślę że jeśli do 60. minuty nie podwyższą to wyciągniemy to
Zajebiscie po prostu zajebiscie jeszcze nam skontuzjowali Konate gsy sędzia nie patrzył
Flymf wykrakał i wyśnił te złamaną rękę…
My gramy tak nieintensywnie i wolno- że tutaj kontuzje to można złapać chyba wyłącznie schylając się po butelkę wody.
Z przodu zero konkretów. Gakpo kompletnie bez energii. Szoboszlai bezsensu. Salah po staremu w tym sezonie. Nunez coś tam szarpie, ale sam nic nie zrobi. Z tyłu ja tej poprawy w defensywie nie widzę. Dawać Diaza i trochę później Jonesa. Gorzej nie będzie.
Kurcha jeszcze Ibu schodził z wielkim bólem ręki, oby nie złamana.
On jedyny coś potrafi w obronie dzisiaj.
Konate pewnie ze złamaną ręką. Zajebiście, ale przecież środkowy obrońca nie był nam potrzebny tego lata. Podobnie jak latem i zmią 2023 roku, 2022, 2021 i 2020 też.
A to nie van Dijk nadepnął na rękę Ibu?
Van Dijk nadepnął Konate jak się podnosil, więc jak mocno szarpnął to mogła w nadgarstku pójść.
Ogolnie pierwszy raz od Forest nie oglądałem dużej części meczu i no chyba chłopaki coś się nie umieją zmobilizować, jak nie oglądam. Na szczęście drugą połowę będę oglądał, więc jest nadzieja
Szybko zmieniłeś zdanie, podobnie jak kolega Ralf:laughing:
Mi to wyglądało jakby zle upadl na nadgarstek i tam coś złamał/pękł, ale nie przygladalem sie az tak dokładnie zeby takie potencjalne nadepniecie zobaczyc
Tak czy siak jak schodzil z reka na koszulce i grymasem na twarzy wygladal BARDZO zle, wątpię ze wyjdzie na 2 połowę, pozostaje miec nadzieje ze tylko stłuczenie ewentualnie pęknięcie
Byle nie złamanie bo wtedy to nasz koniec
Oooke to przeoczyłem
Mam nadzieje, ze nie złamał no…
Absolutnie żenujący Trent i cała trójka pomocników w pierwszej połowie.
Van Dijk zdemolował Tsimikasa, teraz Konate. Coś się tam dzieje między nimi ?
A serio to w obronie jest mnóstwo błędów. Trent to już widzę nie tylko mnie irytuje. Gra z łaski, za karę? Środka dzisiaj nie ma, nie ma rozegrania, Mac gra fatalnie, a Graven kompletnie zgaszony. Nasz presing jest omijany jednym podaniem.
Co do bramki to moim zdaniem wina Macca największą, to z jego strefy, ale ogólnie fatalna obrona drużyny, wszyscy pchali się w jedno miejsce- Stoperzy, Macca, Graven i Tsimi do 2 zawodników Mew