Imo zwykłe rozcięcie było widać krew na koszulce jak w niej trzymał rękę owinięta i schodził na przerwę
Gomez in
Czyli Konate kontuzja
Oj to będą długie i trudne tygodnie
BŁAGAM żeby to było to
No i po Ibu A przed nami seria ciężkich meczy.
Mało się nie rozpłakał, więc raczej to nie tylko rozcięcie…
Zresztą zmiana to udowadnia
Gomez jaka patelnia, już myślałem że doczekam sje jego pierwszej bramki dla lfc w lidze
Macca się prosi o czerwoną, oby Jones jak najszybciej
Właśnie miałem to pisać.
Tak przy okazji. Kto pozwolił sędziować ten mecz Trossardowi, nie dość że były piłkarz Brighton to jeszcze piłkarz Arsenalu, bądź co bądź rywala LFC
Mac sabotaż dzisiaj z byłymi kolegami. Jeszcze jedno takie wejście i gramy w 10. Co za zjazd.
Ale chaos, obijamy sami siebie. Rywal nas wyprzedza przy każdym podaniu, Trent kolejny sabotażysta.
Trent nie wytrzeźwiał chyba od dwóch tygodni. Kopie piłkę tak niechlujnie, że nie wierzę, że to nasz wychowanek.
Widze ze naszych to nawet w głowe można kopać w polu karnym i nie ponosić konsekwencji
Myślami już jest w Madrycie.
Oszaleje zaraz ten mecz doprowadza mnie do szaleństwa odchodzę od zmysłów
Zero ambicji. Nienawidzę gry na chodzonego.
Ja bym spróbował z Diazem za Salaha. Egipcjanin kompletnie nic nie daje dziś, a Luiz potrafi dobrze grać z prawej strony
Salah chyba ostatecznie nawet tego nie dotknął. Nie wiem co on zrobił.
Anyway - ciekawe czemu nie można spróbować zagrać tak od początku tylko ciągle ten bezpośredni futbol.
Szkoda sił, punktów i potencjalnych kontuzji.
Leciutko musnął piłkę
Trent mam wrażenie stracił trochę charakter. Kiedyś w sytuacjach stykowych jak ta z Estupinianem szedł na ostro, a teraz wycofał się, przestraszył ?
Ciągle kurw gramy te lagi do przodu. Zero gry kombinacyjnej.
Chyba po prostu dorósł. Po co ma się szarpać i wyłapać głupią kartkę