20.09.2025 Liverpool FC - Everton

Król jest tylko jeden. Mo Salah Mo Salah

2 polubienia

Piękna brameczka, nie tylko rządzi w środku pola i odbiera piłkę, ale jeszcze daje liczby z przodu.

2 polubienia

przepiekna bramka w bardzo bardzo bardzo trudnej sytuacji. Nieprzyjemna piłka a wykończenie palce lizać.

Mo King, Graven Artysta :soccer_ball::red_circle::flexed_biceps::blush:

2 polubienia

Zaczyna powoli odstawać Gakpo przy takiej szybszej grze - musi się wziąć za siebie i nadrabiać pracą na boisku.

6 polubień

Gra z Gakpo to gra w 10,nie pasuje do koncepcji Slota

1 polubienie

Oczywiście wszystko z przodu fajnie działa, tylko znowu Gakpo cienko. Nie może wejść na wyższy poziom, gdy reszta dociąga, a jego zwód do prawej to robi się taki przewidywalny.. Kerkez niepotrzebnie tylko nabija kilometry przy nim. Ekitike fajnie działa przy tej wymienności pozycji i z tej lewej parę razy wychodził, więc całkowicie mnie nie zdziwi jak będziemy grać Hugo na lewej częściej niż myślimy, zwłaszcza że dzisiaj genialnie pracuje w pressingu i rozegraniu. Bardzo dzisiaj mi się Francuz podoba, mimo że to znowu Graven błyszczy najjaśniej :heart:

2 polubienia

Piszę o tym od jakiegoś czasu. Po okienku, poprzeczka się podniosła i w porównaniu do reszty ofensywnych zawodników Cody wypada bardzo blado. Odstaje piłkarsko, a dodatkowo gra najbardziej egoistycznie z przodu ze wszystkich naszych zawodników. Nie mogę się doczekać trójki z przodu Salah - Isak - Ekitike, a do tego czasu w miejsce Cody’ego - osobiście - wolałbym Chiesę. I nie mogę się nadziwić, jak Cody mógł dostać taką podwyżkę? :smiley:

@AquerdationLFC

Pod tym kątem pełna zgoda :slight_smile:

Środek lepiej wygląda z Szobo niż z Wirtzem, panie Wirtz zapraszamy na lewy atak za Gapcia

Chciał go Bayern. Ja myślę, że za rok/dwa może się ktoś po niego znowu zgłosić, więc trzeba było zabezpieczyć dłuższy kontrakt.

To nie jest głupi pomysł.

1 polubienie

Tez Wam zaczal dzwiek wyprzedzac obraz?

5 polubień

Tez Wam się rozjechał obraz z dźwiękiem na Canal Plus??

8 polubień

Tak i nie mogę tego przywrócić nijak

1 polubienie

Ta też się właśnie pytać mialem. Jakoś od autu wykonywanego przez Kerkeza się popsuło. Jakby obraz się cofnął o chwilę.

3 polubienia

Co ten Canal plus odwala

1 polubienie

Tak. Scielo przy rzucie z autu Kerkeza, cofnelo o kilka sekund i teraz jest zla synchronizacja dzwieku z obrazem.

A tak ogolnie. Gakpo to teraz najslabsze ogniwo w podstawowej 11. Bardzo slabo wyglada, ale i tak mniej irytuje od Diaza.

2 polubienia

Ja to wyciszyłem bo się nie da

1 polubienie

Fajny ten canal plus taki zepsuty

Dałem troche do tyłu troche do przodu, potem odświeżyłem i jakos dźwięk wrócił:)

Synchronizacja im się rozkraczyła. Sytuacja która nigdy na Viaplay nie miała miejsca. Następny minusik dla C+

1 polubienie