Akurat na viaplay wiele razy dźwięk był szybciej od obrazu
Jednak dalej nie dziala ![]()
Kur*a proszę o szybka reakcję! Za co ja płacę.
Czy oni w Canal + ni oglądają własnych transmisji? Tego nie da się oglądać… Spoiler przed golem Ekitike odbiera radość
Powinni po prostu wyłączyć komentarz w takiej sytuacji, ale ktoś by musiał to wpierw zauważyc
Dźwięk komentatorów się rozjechał, dźwięki z boiska są ok.
wiedziałem o 2:0 przed podaniem do Hugo, brawo C+
dzieki przemek pełka za spoiler… rywalizacja na 9 zapowiada się obiecująco
10 minut i nie są w stanie ogarnąć tego dźwięku.
Ekitike robi to co ma robic. Zaraz Mude bedzie go chwalil xD
Hugo super Star. Kapitalny gość. Technicznie jest wyborny. Nawet ja nie spodziewałem się że aż tak bardzo
Gravenberch nagrodę MVP powinien dostać już w przerwie
Dźwięk rozjechany względem wydarzeń na boisku to wieloletnia tradycja w C+. Jak wcześniej mieli prawa do ligi angielskiej i komentowali mecze na żywo to zdarzało się, że komentatorzy wyprzedzali wydarzenia na boisku przez kilkadziesiąt minut i nic z tym nie byli w stanie zrobić.
Ale jakosc obrazu jest ogolnie lepsza w nc+. Sygnal w viaplay nie raz slabl i robila die pikseloza jakbym ogladal mecz na starej nokii. Nigdy wiecej viaplay
I Graven czaruje dalej a Hugo tym razem precyzyjnie ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Do bani z tym dźwiękiem, Canal… - a nie + ![]()
Nie jest dobrze mamy niebezpieczny wynik xD
Akurat Viaplay też często miało problem z synchronizacją dźwięk-obraz, ale to była różnica sekundy maksmylanie dwóch
Tym razem nie wolno nam tego wypuścić z rąk czyli potrzebny jest gol na 3:0!
Graven forma życia, niby pracuje na 6, ale rozgrywa na 8 i strzela jak na 10. Gość orkiestra, ale na żadnym instrumencie nie traci na wartości. Piękny jest Holender.
Od tego tygodnia Salah ewidentnie wraca do formy. Mac Allister też. Do tego rewelacyjny Graven i Szobo i wygląda to naprawdę bardzo obiecująco ![]()