Dobrze, że Macca zdrowy
Fajny skład, jedziemy z nimi.
Dobrze, że Macca zdrowy
Fajny skład, jedziemy z nimi.
po trzy , skromnie ,ale po trzy
Slot zostawia graczy z Ameryki Południowej na ławce. Dobra decyzja biorąc pod uwagę ich powrót z reprezentacji.
Wyciągnął lekcje ze starcia z Forest. Dobrze to świadczy o Slocie.
Slot jest inteligentnym facetem, mamy nadzieje ,że zrozumiał nastawienie Jurgena, u siebie całe boisko musi być nasze , liczę na Kapitama i Mo będzie dzisiaj rozwalał obronę niebieskich , od prawej strony i po środek
Dzisiejszy skład Chelsea:
Co do samego meczu, remis to maks na co stać ekipę Slota. Wszystkie atuty po stronie Łysego Makaroniarza.
Na papierze skład wygląda bardzo dobrze. Jota lepiej żeby miał bdb mecz, bo postawiłem, że przekroczy liczbę 0.5 celnych strzałów na bramkę! Z tym raczej nie powinien mieć problemu.
Myślę, że 1 pkt to cel absolutnie minimum, ale wiadomo, że musimy mierzyć w 3 pkt.
Szkoda bardzo, że Wolves nie udało się urwać pkt Man City. Wówczas może dzisiejsza presja na wygraną byłaby minimalnie mniejsza.
Najważniejsze, żeby po zbliżającym się maratonie trudnych meczów nie odstawać zbytnio od czołówki. To samo w sobie będzie dużym sukcesem, bo głębii składu jakiejś wielkiej nie mamy.
Come on you Reds!!
7 minut wystarczyło żeby sędzia mnie wyprowadził z równowagi.
Jak człowiek sobie przypomina nasze mecze sezon temu to już to lekko była czerwona.
Mamy podwójne standardy sędziowania.
Co to za kiep sędziuje ?!
Boże, to jest chyba najgorzej sędziowany mecz w tym roku. Craig Pawson to jest jednak klasa sama w sobie.
edit. a przepraszam, to Brooks
Wybitnie słaby mecz sędziego.
Jota znowu wypada na kilka tygodni? Eh.
Curtis Jones drugą świetną piłkę psuje gubiąc sie z nią i prawie nam załatwił drugiego karnego przez to xD niesamowite
Koszmarny mecz Szobo, wybitne 20 minut Nuneza, niezły Gakpo, niezły Salah i ten Jones… niby świetna połowa, ale miał obowiązek to strzelić.
Ehhh no i to sędziowanie…
Udało się strzelić, udało się pozostać na zero, udało się Palmera powstrzymać poza jednym strzałem. Nie udaje się kontrolować gry i wykorzystać sytuacji, a także podejmować szybszych decyzji z podaniem. Szoboszlai nie daje rady niestety.
Nie mogę patrzeć na Szoboszlaia. Tragiczny jest
Koszmarnie to gra Andy. Madueke robi z nim co chce
Tego to mi się już nawet nie chcę komentować. Brak porządnego LO podczas lata to literalnie sabotaż.