Jednak gol uznany, Hugo trochę przepchnął Romero, bałem się że będzie var.
Weź nie ośmieszaj się
na ten moment kerkez jak narazie nie dojeżdża,zobacz dzisiaj bramki i asysty kto ma i zastanów się co piszesz
No patrząc na powtórkę i że uznali bramkę to nie narzekajmy na sędziego bo jakby tego nie uznał i poszedł do monitora to by się też obronił
Ekitike strzelił gola i się przy tym nie połamał! Da się? Da się!
Nie wygląda to na nic poważnego myślę że miesiąc dwa to będzie maks zresztą tylko ta jego reakcja jakaś taka paniczna i przesadzona
Nie oszukujmy się, gdybyśmy my tak stracili bramkę, to tutaj byłby ogień, że sędzia drukuje. Jak dla mnie wyraźny faul w ofensywie
“Same niewypały”po czym chwalisz 3/5 transferów XD
Frimpong przed chwilą asysta. Kerkez też bardzo dobrze dziś klepie z Wirtzem
Przecież napisałem że kerkez niewypał, nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Na bramkę Hugo nigdy nie trzeba czekać długo ![]()
Nie ma jego gola ale jest asysta i kartka Florka nie jest już czysta ![]()
No i super, tylko jak nas taka sytuacja spotka i nie będą cofać, gdzie faul ewidentny na Romero, to żebyś się nie odzywał wtedy czasami. Zresztą w edicie to wszystko dopisałem.
A było sprzedać Bradleya i Gomeza… wiadome było że się połamią na pół sezonu
.
.
.
Ale my w lfc lubimy w syndrom sztokholmski z takimi; jak nie oni, to wcześniej sympatyczny Naby
Ty chyba nie umiesz składnie i ze zrozumieniem napisać zdania
i przeczytaj jeszcze raz co napisałem
To następnym razem nie pisz 100% tylko 99% przynajmniej, bo wróżką nie jesteś
Strzelajmy kolejne gole bo bilans bramkowy jest ważny ![]()
Poproszę o jeszcze 2! ![]()
Trzeba chyba być upośledzonym Aby mieć dzis pretensje do kerkeza. Facet mega biega, świetny z tyłu i z przodu sporo wrzutek. Brakuje właściwie tylko asysty. Ludzia to się już w tyłkach poprzewracało
Co mecz forumowi eksperci hejtuja kerkeza, poczytaj ja prawie w ogóle na niego nie narzekam
Oby Jeremy pozostał zdrowy ponieważ Conor to chodzące nieszczęście /człowiek kontuzja niestety ![]()
no dopiero co pokazał klasę po raz któryś
on jest rzadki jak d węża a jak ty tego nie widzisz to h znasz się na piłce
Chłopie. Trochę spokojniej, sam walisz babole pisząc, a czepiasz sie czytania.
Grałeś kiedyś w piłkę ?