Brawo Hugo brawo wirtz brawo Alex. Natomiast obawa jest ale czuję że nic strasznego się nie stalo
Po sezonie ma Isak co najmniej. 130 milionów poszło w pizdu, świetny transfer.
Sytuacja dość pechowa, no ale on ma nogi chude jak patyczki, nie dziwne że się bez przerwy łamie
Znowu Szobo na PO a Frimpong biega na skrzydle? I kolejne fajne traktowanie Chiesy…
Chiesa nie, ale Frimpong po rekonwalescencji, na Tottenham, pewnie.
Też bym się hamował z tymi więzadłami. Poczekajmy na info z klubu.
Jak będzie miał szczęście, to skończy się jak z kolanem Konate rok temu z Realem, gdzie podobnie mu się zablokowała noga, ale ACL nie poszedł i po paru tygodniach wrócił do gry. Dramat, mogą być dwa więzadła w jednym sezonie, a jest dopiero grudzień.
Wyglądało to źle, upadając cały ciężar poszedł na nogę z kolanem wygiętym do środka, na 99% poszedł ACL.
Bardziej kostka mu poszła,brawo dla Wirtza
Jestem pod wrażeniem wiedzy kolegów doktorów, skąd wiecie co z Isakiem i jak dluga przerwa go czeka? Dla Arne pytam.
Serio Frimpong, a nie Chiesa? Szobo dobrze zabezpiecza prawą stronę, a Frimpong to jest totalna zagadka po takiej przerwie. Beton z Arne totalny. Oby tylko Isak bardziej spanikował niżeli to było poważne, bo byłby to traszny pech dla niego i dla Nas. Z powtórek nie wyglądało to tak źle, jak niektórzy tutaj panikują. Świetne wyjście do podania i strzał i opłacone przez kontuzję ;/
Niech więcej slotboje go bronią. Ja mam człowieka dosyć. Jakie niby argumenty daje Frimpong ponad Chiesę? Fede dużo więcej pokazał.
Jak my tak będziemy grać bezjajecznie to nam jeszcze wcisną na remis. Trzeba dobić ich czym prędzej kolejnym golem
No i pięknie ![]()
![]()
![]()
Póki co to nowe transfery to same niewypały. Kerkez i frimpong klepią się po czole. Wirtz i Ekitike na plus, Isak też git tylko kontuzjogenny mocno
Prosze Cie nie wyzywaj od Downa bo to cieżka choroba…
KitKat ty kocie!!! Brawo ping-pong!
Hugo super Star. Ale to jest kozak
Brawo Kai Cenat ![]()
(ale gol może nie być uznany), ale został.
Dajcie mu grać, ludzie, właśnie asystował
Cofną, 100% faul. Szkoda ;/
E. lol.. nic nie sprawdzają ^.- powiem szczerze, że jakby ktoś nam VVD/Ibou tak przepchnął, to bym piał z wkurwienia. No ale za ten wjazd van dV to mi ani gram kuraków nie jest szkoda.
No super cofnęli nadal jest 2:0 gościu
W powtórce widać jak mu noga się zakręciła a zawodnik Kogutów mu ją jeszcze docisnął,poza tym lekarze też sprawdzali kostkę