20.12.2025 Tottenham Hotspur - Liverpool FC

Brawo Hugo brawo wirtz brawo Alex. Natomiast obawa jest ale czuję że nic strasznego się nie stalo

4 polubienia

Po sezonie ma Isak co najmniej. 130 milionów poszło w pizdu, świetny transfer.
Sytuacja dość pechowa, no ale on ma nogi chude jak patyczki, nie dziwne że się bez przerwy łamie

Znowu Szobo na PO a Frimpong biega na skrzydle? I kolejne fajne traktowanie Chiesy…

Chiesa nie, ale Frimpong po rekonwalescencji, na Tottenham, pewnie.

2 polubienia

Też bym się hamował z tymi więzadłami. Poczekajmy na info z klubu.

Jak będzie miał szczęście, to skończy się jak z kolanem Konate rok temu z Realem, gdzie podobnie mu się zablokowała noga, ale ACL nie poszedł i po paru tygodniach wrócił do gry. Dramat, mogą być dwa więzadła w jednym sezonie, a jest dopiero grudzień.

Wyglądało to źle, upadając cały ciężar poszedł na nogę z kolanem wygiętym do środka, na 99% poszedł ACL.

1 polubienie

Bardziej kostka mu poszła,brawo dla Wirtza

2 polubienia

Jestem pod wrażeniem wiedzy kolegów doktorów, skąd wiecie co z Isakiem i jak dluga przerwa go czeka? Dla Arne pytam.

7 polubień

Serio Frimpong, a nie Chiesa? Szobo dobrze zabezpiecza prawą stronę, a Frimpong to jest totalna zagadka po takiej przerwie. Beton z Arne totalny. Oby tylko Isak bardziej spanikował niżeli to było poważne, bo byłby to traszny pech dla niego i dla Nas. Z powtórek nie wyglądało to tak źle, jak niektórzy tutaj panikują. Świetne wyjście do podania i strzał i opłacone przez kontuzję ;/

Niech więcej slotboje go bronią. Ja mam człowieka dosyć. Jakie niby argumenty daje Frimpong ponad Chiesę? Fede dużo więcej pokazał.

1 polubienie

Jak my tak będziemy grać bezjajecznie to nam jeszcze wcisną na remis. Trzeba dobić ich czym prędzej kolejnym golem

No i pięknie :ok_hand::ok_hand::ok_hand:

Póki co to nowe transfery to same niewypały. Kerkez i frimpong klepią się po czole. Wirtz i Ekitike na plus, Isak też git tylko kontuzjogenny mocno

Prosze Cie nie wyzywaj od Downa bo to cieżka choroba…

6 polubień

KitKat ty kocie!!! Brawo ping-pong!

Hugo super Star. Ale to jest kozak

Brawo Kai Cenat :fire:
(ale gol może nie być uznany), ale został.

1 polubienie

Dajcie mu grać, ludzie, właśnie asystował

Cofną, 100% faul. Szkoda ;/

E. lol.. nic nie sprawdzają ^.- powiem szczerze, że jakby ktoś nam VVD/Ibou tak przepchnął, to bym piał z wkurwienia. No ale za ten wjazd van dV to mi ani gram kuraków nie jest szkoda.

No super cofnęli nadal jest 2:0 gościu

W powtórce widać jak mu noga się zakręciła a zawodnik Kogutów mu ją jeszcze docisnął,poza tym lekarze też sprawdzali kostkę