20.12.2025 Tottenham Hotspur - Liverpool FC

Przestańcie się masturbować do tego Kloppa. Mało to meczów było za Niemca, kiedy biliśmy głową w mur? Pamiętam dziesiątki takich spotkań za Jurka. Idealizujecie czasy, które minęły.

1 polubienie

Otóż to… W przypadku Jurgena były to mecze… W przypadku Arne - miesiące, a na dodatek bicie głową w mur, to już i tak skok jakościowy w tym sezonie, bo Arne udowodnił, że zawsze może być gorzej :slight_smile:

Czego sie spodziewacie jak my mamy tylko kipku dynamicznych zawodników i gramy stojaka. Zero przyśpieszenia. Dp rw Chiesa za maclistera Szobo do środka.na ostatnie półgodziny ping-pong frimpong

Statystyki biegowe nie będą imponujące. Wolne tempo tego meczu.

Wydaje mi się, że Bradley na drugą połowę nie wyjdzie. Pewnie Szobo na prawą obronę, a Isak do ataku.

Trzeba klepać, klepać, cierpliwie, aż w końcu coś wpadnie.

Jedna i druga drużyna w tym sezonie są słabe, więc wszystkie kryteria na gówniany mecz zostały spełnione i takie właśnie mecz widzimy.

Jedyny plus to, że Spurs grają w 10, bo do czerwonej kartki trochę na dusili, głównie przez nastawienie do meczu.

Pierwsza połowa 53 do 51 na naszą korzyść, ale wiadomo, że czerwona na ten wynik wpłynęła. Myślę, że coś wpadnie, ale ten mecz mojej wiary w ten projekt nie przywróci.

Oglądam ten mecz i się zastanawiam.. jak bardzo siadłby tu Semenyo do składu? Oj siadłby!

1 polubienie

Wolno, ociężale, bez pomysłu, na stojąco. Jeśli dorównamy poziomem gry do Tottenhamu to nie wróżę nam dobrze. Tu trzeba zagrać coś ekstra. Tu nikt nie mówi o Barcelonie i Messim :laughing::laughing: ale co my kreujemy w tym meczu ??

Nie pasowałby bo my za wolno gramy ja to mam wrażenie że albo gracze nie wiedzą że jest 0-0 albo chcą ten remis dowieść do końca meczu to się wlecze jak PKP

Ku*wa Isak więzadło chyba.

1 polubienie

Ja pierdolę, więzadło jak nic. Niesamowite, to jest przeklęty sezon.

1 polubienie

Ale pech masakra jakaś.

fajna, składna akcja i taki qrwa pech

Przełamanie, ale okupione chyba kontuzją.

Nie pech tylko te kurwy grają tak żeby połamać nam pół zespołu

7 polubień

Fatalna sytuacja z Aleksem, oby jednak nic groźnego. Poczekajmy na badania, sprzed tv nie da się postawić diagnozy :wink:
To teraz Chiesa na boisko?

Źle to wygląda. Pewnie wypadnie na bardzo długo.

I to jest przyklad, zeby nie placic 150 baniek. Teraz na rok nie ma gracza. To lepiej kupic dwoch po 75. Raczej obaj sobie rownoczesnie nie urwa

1 polubienie

Ok ale odnosisz się do czegoś bardzo możliwe niedoścignionego. Jurgen jeśli chodzi o emocje był wyjątkowy. Totalna zgoda, ale to że nevrati.

Jak spaliny każdego managera który nie jest jak jurgen to zostaniemy z niczym

Asysta wirtza gol isaka, ale jakim kosztem… Dostaliśmy esencję tego jakie by akcje były gdyby wszyscy byli w formie

1 polubienie