21.01.2025 Liverpool FC - Lille OSC

Kelleher, Elliot, Endo/Morton IN, Ali, Szobo, Graven OUT.
Salah nie odpuści. Diaz też mógłby w sumie usiąść i dać pograć Chiesie do 45-60min. Wchodząc byłoby wiadomo czy musi iść na szpicę czy lewe skrzydło. VvD też gra od deski do deski jak Mo.
Tak się zastanawiam… jeśli nie daj Mo i Virg odejdą, to kto do jasnej cholery tu przyjdzie o takim zdrowiu jak oni? Nie mówię nawet o umiejętnościach. Przecież to freaki jeśli chodzi o dostępność i ilość rozegranych meczów w ciągu sezonu. Jak można tak się cackać z przedłużeniem kontraktu najlepszego CB i najlepszego zawodnika w tym sezonie na świecie, którzy SPOKOJNIE w kolejnym sezonie pokażą zapewne to samo, co w tym, a śmiem wątpić, by spuścili z tonu i za 2/3 sezony. No przecież dać im 3letnie kontrakty to jest mus od strony klubu, przecież to się nawet nie opłaca szukać kogoś nowego, skoro najlepsi są już w kadrze. Beznadzieja co się odpierdala w tej kwestii.

2 polubienia

Ali, Mo, Graven mogliby odpocząć…

Liczę, że Darwin coś ustrzeli a po przerwie wejdzie Chiesa, Eliot I Endo a swoje minuty dostanie też Danns.

Elliott może w lecie szukać nowego klubu, szkoda go tutaj

Mogliby odpocząć ale nie odpoczywają, spodziewałem się w miarę mocnego składu. Może te wieczory z LM są dla mnie mniej ważne ale jednak jest w nich coś magicznego i specyficznego.

Pierwsze miejsce jest na wyciągnięcie ręki, postawić kropkę nad i, niech Darwin coś strzeli, zobaczymy jak zagra David.

Na czym oglądacie? Bo moje źródło kipło

@Maaaciek Nie ma sprawy :smiley:

1 polubienie

Dziękuję mordo bardzo

1 polubienie

Panowie zalecam spokój z tymi minutami. Jeśli slot który w piłkę grał 20 lat i ma za sobą sztab szkoleniowy jest spokojny o kondycję graczy to my powinniśmy tym bardziej. Mi się oczywiście nie podoba brak
-eliotta
-chiesy
-endo
Mam nadzieję że ostaną co najmniej 30 minut.
Come on

2 polubienia

nie działa ta stronka. Ma ktoś coś innego?

Spróbuj jeszcze raz, mi przed chwilą weszło.

Zastanawiam mnie czy brak trenta jest spowodowany meczem w pucharze czy chcą już jak najwięcej ogrywać bradleya

Tak, wkraczamy w najważniejszy etap w sezonie i będziemy dawać więcej szans rezerwowemu Bradleyowi… Z całym szacunkiem do Conora, ale do Arnolda mu trochę brakuje, a póki jest możliwość rotacji to niech Irlandczyk gra, bo później zacznie się 1/8 LM, liga, Puchar Anglii to może już tyle szans nie dostawać.

Czy Jones właśnie pokazał przy celebracji gola że Salah zostaje na anfield?

1 polubienie

Wydaje mi się że ten gest był a propo jego ostatniego wywiadu, i wskazaniu że niby Hazard jest lepszy niż Salah, także nie podniecajcie się że Jones wie więcej i że Salah zostanie :smiley:

3 polubienia

A moze to zwykla rotacja? Ludzie sie pytaja gdzie rotacje?

1 polubienie

Jasne może tylko kilku graczy nie dostaje szansy mimo np świetnej zmiany ostatnio np eliott. Ja tylko pytam co myślicie.

Ja mysle ze to zwykla rotacja a Elliotta Slot nie lubi zwyczajnie

Najsłabszy na boisku Diaz daje w ostatnich minutach 2 bajeczne piłki w tym jedna sam na sam. Drugi najsłabszy Jones daje śliczna asystę.

Magia futbolu xd. Mecz w spacerowym tempie dlatego wydaje mi się slot chcial grać 1 garniturem.

Świetny mecz quansaha. Wreszcie pewny i zdecydowany. Dodatkowo jego atut wprowadzania piłki też był. Brawo.

1 polubienie

W końcu Harvey na boisku😂

Wydaje się mi, że on pokazywał salut rzymski.

3 polubienia