Kelleher, Elliot, Endo/Morton IN, Ali, Szobo, Graven OUT.
Salah nie odpuści. Diaz też mógłby w sumie usiąść i dać pograć Chiesie do 45-60min. Wchodząc byłoby wiadomo czy musi iść na szpicę czy lewe skrzydło. VvD też gra od deski do deski jak Mo.
Tak się zastanawiam… jeśli nie daj Mo i Virg odejdą, to kto do jasnej cholery tu przyjdzie o takim zdrowiu jak oni? Nie mówię nawet o umiejętnościach. Przecież to freaki jeśli chodzi o dostępność i ilość rozegranych meczów w ciągu sezonu. Jak można tak się cackać z przedłużeniem kontraktu najlepszego CB i najlepszego zawodnika w tym sezonie na świecie, którzy SPOKOJNIE w kolejnym sezonie pokażą zapewne to samo, co w tym, a śmiem wątpić, by spuścili z tonu i za 2/3 sezony. No przecież dać im 3letnie kontrakty to jest mus od strony klubu, przecież to się nawet nie opłaca szukać kogoś nowego, skoro najlepsi są już w kadrze. Beznadzieja co się odpierdala w tej kwestii.
Ali, Mo, Graven mogliby odpocząć…
Liczę, że Darwin coś ustrzeli a po przerwie wejdzie Chiesa, Eliot I Endo a swoje minuty dostanie też Danns.
Elliott może w lecie szukać nowego klubu, szkoda go tutaj
Mogliby odpocząć ale nie odpoczywają, spodziewałem się w miarę mocnego składu. Może te wieczory z LM są dla mnie mniej ważne ale jednak jest w nich coś magicznego i specyficznego.
Pierwsze miejsce jest na wyciągnięcie ręki, postawić kropkę nad i, niech Darwin coś strzeli, zobaczymy jak zagra David.
Na czym oglądacie? Bo moje źródło kipło
@Maaaciek Nie ma sprawy
Dziękuję mordo bardzo
Panowie zalecam spokój z tymi minutami. Jeśli slot który w piłkę grał 20 lat i ma za sobą sztab szkoleniowy jest spokojny o kondycję graczy to my powinniśmy tym bardziej. Mi się oczywiście nie podoba brak
-eliotta
-chiesy
-endo
Mam nadzieję że ostaną co najmniej 30 minut.
Come on
nie działa ta stronka. Ma ktoś coś innego?
Spróbuj jeszcze raz, mi przed chwilą weszło.
Zastanawiam mnie czy brak trenta jest spowodowany meczem w pucharze czy chcą już jak najwięcej ogrywać bradleya
Tak, wkraczamy w najważniejszy etap w sezonie i będziemy dawać więcej szans rezerwowemu Bradleyowi… Z całym szacunkiem do Conora, ale do Arnolda mu trochę brakuje, a póki jest możliwość rotacji to niech Irlandczyk gra, bo później zacznie się 1/8 LM, liga, Puchar Anglii to może już tyle szans nie dostawać.
Czy Jones właśnie pokazał przy celebracji gola że Salah zostaje na anfield?
Wydaje mi się że ten gest był a propo jego ostatniego wywiadu, i wskazaniu że niby Hazard jest lepszy niż Salah, także nie podniecajcie się że Jones wie więcej i że Salah zostanie
A moze to zwykla rotacja? Ludzie sie pytaja gdzie rotacje?
Jasne może tylko kilku graczy nie dostaje szansy mimo np świetnej zmiany ostatnio np eliott. Ja tylko pytam co myślicie.
Ja mysle ze to zwykla rotacja a Elliotta Slot nie lubi zwyczajnie
Najsłabszy na boisku Diaz daje w ostatnich minutach 2 bajeczne piłki w tym jedna sam na sam. Drugi najsłabszy Jones daje śliczna asystę.
Magia futbolu xd. Mecz w spacerowym tempie dlatego wydaje mi się slot chcial grać 1 garniturem.
Świetny mecz quansaha. Wreszcie pewny i zdecydowany. Dodatkowo jego atut wprowadzania piłki też był. Brawo.
W końcu Harvey na boisku😂
Wydaje się mi, że on pokazywał salut rzymski.