21.01.2025 Liverpool FC - Lille OSC

Co może sugerować, że kupi nas Musk :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Osobiście dałbym Endo za Gravena i później dopiero Maca za Szobo. Fajna zmiana Elliotta za Jonesa

Może pozytyw taki, że Davida weźmiemy :joy::joy:

David nam strzela? Czyli transfer potwierdzony.

2 polubienia

W ogóle gdzie jest Włoski Ogier?

1 polubienie

fajnie by było ale trzeba by było zaplacic za podpis z wolnego transferu wiec raczej odpada

1 polubienie

Już dziś po meczu klub powinien złożyć ofertę kupna Davida. Kocur.

Jak mu się Kontrakt kończy, więc mogą już mu bezpośrednio składać ofertę kontraktu.

@Kratos a my tacy chętni jesteśmy do wydawania pieniędzy, szczególnie jak za 5 miesięcy możemy brać za darmo…

Ale nadal można go kupić.

@Loku64 biorąc pod uwagę nasza obecną sytuację z 9, to David byłby zbawieniem na resztę sezonu.

Ale jest słaby ten Elliott, musi mieć zawodnika Lille, żeby zdobyć bramkę.

Ściągnij już tego Salaha… Slot ja Cię proszę. Po co on jest dalej na boisku?

jakby był Klopp to napewno :smiley:

2 polubienia

Byłby to prawda ale u nas nie można szybko u nas trzeba wolno, poobserwować trochę, pomyśleć. Tak z przynajmniej pół roku jeszcze.

2 polubienia

Czemu Salah zostaje na boisku w meczu o de facto o nic?

Czekaj co? Chiesa wchodzi za Diaza? Ten Salah to chyba ma teczki na Slota że ten go nie zmienia.

1 polubienie

Na początku sezonu to mi tu ktoś próbował wmówić jak to Slot chętnie rotuje Mo, ach te gagatki :joy:

Mo jest wlaśnie taki, że jak odpocznie i zagra mecz dopiero po 5 dniach to wybija się z rytmu. Tak naprawdę odpoczywał w meczu pucharu Anglii i co? I wybił się chłop z rytmu… Ale co by nie mówic w takiej 75min mógłby zejść faktycznie.

Ale panika…dramat. To oni grają w 10 czy my. Straszne, jeden kasztan już wpadł oby nie drugi

Ja się narażę zaraz wielu, ale to co gra dziś Endo, a co grał Graven to jest różnica kilku klas i to na korzyść naszego walecznego Waty :sweat_smile:

1 polubienie

Fajna zmiana Chiesy - niezła Endo, co do Elliotta, to całkiem przytomny strzał, ale przede wszystkim jednak szczęśliwy.

No i z nim jest mimo wszystko problem taki - że jest malutki i zbyt słaby fizycznie. Ta strata w naszym polu karnym to właśnie przykład tego jego największej wady.

2 polubienia