XD a ile takich bramek ostatnio zdobyliśmy ??
A po czyim podaniu była czerwona ?
Tam w polu karnym trochę zaspał, chyba liczył, że ktoś inny wybije, fizyczność nic do tego nie miała.
ale kto miał niby wybic, jak on tylko tam stał?
Nie wiem było tam 4 naszych i 1 zawodnik Lille.
@everlast widzialem, ale kojarzysz takie sytuacje, ze jeden zawodnik blokuje przeciwnika robiąc miejsce, aby drugi mógł przejąć piłkę?
On sam się nie popisał. Jednak we 3 nasi kryli 1 zawodnika w polu karnym. Trochę też właśnie brak komunikacji i zrozumienia u nas w drużynie.
Ty widziales te akcje? Elliott blokował, żeby piłka wyszla za linie, nikogo tam obok nie było na tyle blisko, żeby to wybic. Juz nie mowiąc, że jak miał to wybic jak Elliott byl 0.5m od pilki
Nie oglądałem meczu, opisze ktoś jak wypadł Darwin?
Bardzo dobrze w defensywie, za to w ofensywie tak bez szału
Ach, czyli darwinowy standard.
Trudno być dobrym w ofensywie kiedy nie dostajesz piłek bo Salah postanawia sam większość zmarnować.
Nie po to został na boisku, żeby podawać
Chiesie też zależało na zdobyciu bramki i może przez to tylko 2 strzeliliśmy. Zamiast szukać jakiś lepszych rozwiązań, to się nastawiali na strzał. Darwin często tak głęboko się cofał, że wyglądało to jakby Harvey grał w ataku.
Nasz najlepszy defensywny napastnik w tym sezonie
Co sądzicie o występie Alexsandro z Lille? Moim zdaniem jego dzisiejszy występ był bardzo kontrowersyjny, dlatego jestem ciekaw Waszych opinii. Jak odebraliście jego grę?”
Mój ulubieniec jeżeli chodziłoby o zakup kolejnego napastnika. Minęło 5 lat od jego wypowiedzi o Liverpoolu i od tamtego momentu wyraźnie zmądrzał. Na boisku i poza boiskiem.
Senny mecz w naszym wykonaniu ale kilka wniosków można wyciągnąć.
-kapitalny quansah jego najlepszy mecz w tym sezonie i liczę że powrót na właściwe tory
-mo dalej nie jest w formie z początku sezonu. Dizs bardzo egoistyczny bo mógł z 2 lub 3 rozdać kolega. Co do ludzi którzy martwią się o jego kondycję to myślę że oni ze sobą rozmawiają i wiedzą co najlepsze jest dla formy Mo i jak on dba o swoje ciało. Przypomnę że w zeszłym sezonie mo odpoczywał po urazie i był to jego najgorszy czas w naszej koszulce.
-Świetna zmiana eliotta i nie chodzi tylko o gola. Od wejścia aktywny i nieszablonowy. Jak walczyć o skald to tak. Widać że po urazie potrzebował trochę czasu na powrót do formy, ale na końcówkę liczę na niego.
-podobnie Endo który za każdym razem jak wchodzi to daje jakość. W odbiorach jest kapitalny, a obawy o jego technikę są niepotrzebne bo o ile nie gra tak ryzykownie jak Graven to bać się o stratę też nie powinniśmy.
-chiesy również się rozkręca. Widać w każdym jego wejściu co raz większą odwagę i szybkość. Podoba mi się że on cały czas jest nakierowany na zaakcentowanie swojego występu.
Podrzuci ktoś skrót meczu ?
Jest na stronie głównej.
Transfer Davida teraz w styczniu kto chce?
Mogę się mylić ale chyba każdy
Wstępne podpisanie kontraktu. W lato może odejść za darmo bo kończy mu się kontrakt a od stycznia może podpisywać umowę z nowym klubem.