22.10.2025 Eintracht Frankfurt - Liverpool FC

Piekło zamarzło, Salah na ławce :face_with_peeking_eye:

Tylko czy nie za dużo ofensywy kosztem obrony ? Każdy usposobiony ofensywnie, czy będzie komu zabezpieczać tyły ? Za godzinkę się przekonamy.

A w środku będzie Wirtz i Jones?

Niemal jestem pewien, że Frimpong będzie grał na PO. Szobo, Wirtz i Jones środek.

Z przodu Gakpo, Isak Ekitike. Ten przód ciekawi mnie jak będzie zestawiony.

@Aldor zestawienie jest nietypowe i przede wszystkim nowe. Takie wydaje się akurat na odkucie dla Eintrachtu, bo oni jakby ostatnio w lekkim dołku są :sweat_smile:

Nie chcialbym, ale po tym co ostatnio wyprawia Slot obawiam sie, ze zagramy tym ohydnym 3-3-4 bez ladu i skladu wlasnie z Frimpongiem na prawym skrzydle i Robertsonem jako lewym polsrodkowym. xD

Oby tak nie bylo.

Szobo na obronie a w ofensywie do środka jak niegdyś Trent? Ryzykowne byłoby to zostawiać środek tylko Jonesowi i Wirtzowi

Stawiałem kiepski rezultat z United, a dziś stawiam, że rozgromimy Frankurterki.

Jak zawsze brak równowagi, więc pewnie będzie jakiś wynik hokejowy typu 4-3 dla Frankfurtu.

Jest niemal idealny skład! Prawie tak jak zdrowo myślący człowiek by wybrał. W zasadzie tylko jedyną niewiadomą było czy Slot postawi na Curtisa od początku, czy jednak będzie chciał MacAllistera.

Jednak tego, że Gakpo zagra w ofensywie wraz z Isakiem i Ekitiké to się nie spodziewałem. Większe powodzenie takie ustawienie może mieć jeśli przechodzimy na typowe 4-4-2, co miałoby sens przy doborze dwóch napastników zamiast wystawiania jednego z nich na skrzydle.

Zawiodłem się, myślałem że napiszesz że będzie 0:4 dla Liverpoolu…

Czyli gramy 442 z Wirtzem na prawej pomocy? :thinking: :wink:

Kapitalna interwencja Gruzina

3 polubienia

I już Wirtz okradziony z asysty przez Isaka

Curtis kółeczko podanie do tyłu Jones już wali babole ale wrócić to chęci brak,nie mogę patrzeć na te jego dreptanie po boisku

4 polubienia

Szobo podawał, jeśli chodzi o akcje z próbą podcinki

No chyba tak oni liczą te asysty Wirtzowi xD

To jednak można przerwać grę po urazie głowy i to nawet spowodowanym przez kolegę z własnej drużyny… Oliver powinien robić notatki jak sędziować…

6 polubień

Isak z Ekitike grają za blisko, prawego skrzydła nie mamy, pokrywa je Frimpong na całej długości, bo Wirtz nie gra szeroko

To się Frimpong nagrał ja pier….

1 polubienie

Frimpong to bedzie drugi Keita? w BL żadnych kontuzji a teraz znowu dwujeczka. zaraz straci swój głowny atut szybkosci.

1 polubienie

Jeszcze trzyma piłkę zamiast podać dużo wcześniej…

1 polubienie

:smiling_face_with_tear: Oby tylko nie Szobo na prawą…