To jest własnie rywal na którego Curtis się nadaje. Czy przeszkadzał? Nie. Czy był.kluczowy? Też nie.
Myślę że solidny występ.
To jest własnie rywal na którego Curtis się nadaje. Czy przeszkadzał? Nie. Czy był.kluczowy? Też nie.
Myślę że solidny występ.
Angielski orszak niech Twą dumę przytnie
I mógł Salah podać mógł tylko po co
Brawo Salah. Jprdl jaka pazera
Mógł Salah podać do pustej… to wali na oślep
Paskudny jest salah. Każdy inny w tym zespole każdy!! Zagrał by do wirtza
Gomez, Jones, Endo następni do odejścia jeśli mamy ruszyć dalej. Ich mogą zastąpić przypadkowo dobrani zawodnicy np z ligi francuskiej.
A jakby ktoś gwiazdeczce nie podał to by machał łapami zaraz
Salah brak słów podaj zagraj z kolegami
Ale ten Salah to jest pała zwykła.
Ekitike w podobnej sytuacji też próbował kończyć i nie trafił…
Jprl jest 1-5 i pretensje, ze strzelal. schodzimy poziomem coraz bardziej na tym forum
Salah straszny egoista
I właśnie tu jest problem bo Mo zachowałby się tak nawet w meczu finałowym przy wyniku 0:0 w 89 minucie meczu…samolub jakich mało
Nawet i przy 10:1 powinien podać. Masz 2vs1 to wystawiasz na pustą i koniec tematu a nie pazernie walisz
Przestań!! Ekitike 2 razy podniósł głowę i nie miał nikogo na czystej pozycji!! Salah daje do pustaka i tyle w temacie. Możesz cenić salaha, ale ślepym być nie wolno!
@Loku64 ale ja to widziałem! Jeśli dla cb to podobne sytuacje to zapamiętam że w temacie salaha jesteś wręcz skrajnie nieobiektywny
Tak, bo z każdą kolejną taką sytuacją on się jeszcze bardziej zacina i jeszcze bardziej programuje na kończenie samemu.
To, że strzelał pazernie przy takim wyniku pal licho. Choć oczywiście też uważam, że lepiej było podać. Natomiast to jaki wielce obrażony wchodził, to woła o pomstę do nieba. Zero samokrytyki w tym przypadku, gdzie jest najsłabszym zawodnikiem tego sezonu.
Niech spada na bambus. Arne powinien go usadzić na ławce. Gwiazdeczka zasrana. Juz sporo punktow zabral nam jego egoizm w tym sezonie.
No tak, pewnie, ma tylko 116 asyst w barwach Liverpoolu, widać jak bardzo nie podaje i wynik 5:1 wcale nie miał wpływu na jego zachowanie ![]()