22.10.2025 Eintracht Frankfurt - Liverpool FC

To jest własnie rywal na którego Curtis się nadaje. Czy przeszkadzał? Nie. Czy był.kluczowy? Też nie.

Myślę że solidny występ.

1 polubienie

Angielski orszak niech Twą dumę przytnie

2 polubienia

I mógł Salah podać mógł tylko po co

9 polubień

Brawo Salah. Jprdl jaka pazera

8 polubień

Mógł Salah podać do pustej… to wali na oślep

9 polubień

Paskudny jest salah. Każdy inny w tym zespole każdy!! Zagrał by do wirtza

12 polubień

Gomez, Jones, Endo następni do odejścia jeśli mamy ruszyć dalej. Ich mogą zastąpić przypadkowo dobrani zawodnicy np z ligi francuskiej.

A jakby ktoś gwiazdeczce nie podał to by machał łapami zaraz

6 polubień

Salah brak słów podaj zagraj z kolegami

1 polubienie

Ale ten Salah to jest pała zwykła.

1 polubienie

Ekitike w podobnej sytuacji też próbował kończyć i nie trafił…

Jprl jest 1-5 i pretensje, ze strzelal. schodzimy poziomem coraz bardziej na tym forum

6 polubień

Salah straszny egoista

1 polubienie

I właśnie tu jest problem bo Mo zachowałby się tak nawet w meczu finałowym przy wyniku 0:0 w 89 minucie meczu…samolub jakich mało

2 polubienia

Nawet i przy 10:1 powinien podać. Masz 2vs1 to wystawiasz na pustą i koniec tematu a nie pazernie walisz

6 polubień

Przestań!! Ekitike 2 razy podniósł głowę i nie miał nikogo na czystej pozycji!! Salah daje do pustaka i tyle w temacie. Możesz cenić salaha, ale ślepym być nie wolno!

@Loku64 ale ja to widziałem! Jeśli dla cb to podobne sytuacje to zapamiętam że w temacie salaha jesteś wręcz skrajnie nieobiektywny

7 polubień

Tak, bo z każdą kolejną taką sytuacją on się jeszcze bardziej zacina i jeszcze bardziej programuje na kończenie samemu.

2 polubienia

To, że strzelał pazernie przy takim wyniku pal licho. Choć oczywiście też uważam, że lepiej było podać. Natomiast to jaki wielce obrażony wchodził, to woła o pomstę do nieba. Zero samokrytyki w tym przypadku, gdzie jest najsłabszym zawodnikiem tego sezonu.

1 polubienie

Niech spada na bambus. Arne powinien go usadzić na ławce. Gwiazdeczka zasrana. Juz sporo punktow zabral nam jego egoizm w tym sezonie.

1 polubienie

No tak, pewnie, ma tylko 116 asyst w barwach Liverpoolu, widać jak bardzo nie podaje i wynik 5:1 wcale nie miał wpływu na jego zachowanie :wink: