22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Złodzieje xdd W lidze robią co chcą, trzeba się skupić na LM

1 polubienie

Los chce z nami grać w pokera raz zabiera raz zabiera.

Brawo 0:2

Na taki Liverpool czekałem dwa tygodnie.

1 polubienie

lol za co nie uznali tej bramki? zlitowali sie nad Konate, bo walczy o kontrakt w jakims zespole>?

1 polubienie

XD to nam oddali, jak były watpliwosci :joy:

1 polubienie

Nie no czysty gol. 2:0 powinno być. Sędzia przekręcił Forest.

6 polubień

andre, andre, andre slot!!! pięknie to poukładał

W jakim zespole ? Ja nie wiem czy on z tymi swoimi wyczynami nadaje się do Wieczystej Kraków

1 polubienie

Tylko niech ktoś nie udaje zdziwionego. Póki Slot będzie trenerem, to będziemy tkwić w tej stagnacji.

4 polubienia

Oglądać się tego nie da. Szkoda że anulował prawidłowo zdobytego gola

3 polubienia

Ogólnie szybko nam los zwrócił. Przy bramce idąc konsekwencją też powinien być spalony (no chyba, że Isak zostawił nogę z tyłu i ona spowodowała, że spalonego nie było). Za to po chwili jak dla mnie ręki nie było i w pełni legalna bramka dla Forest

2 polubienia

Nie powinien powiedzieć z jakiego powodu anuluje? Czy tylko powód karnego?

To chyba naprawienie swojej złej decyzji i koniec końców sprawiedliwe 1:0 w pape.

1 polubienie

Salah świetny wolny. Ogólnie świetnie on wykonuje stałe fragmenty

Szczerze? Żal to oglądać. Broniłem Slota, ale nie widzę już nadziei. Największy wstyd, że tyle pieniędzy wydaliśmy na „wzmocnienia”. Nawet jeśli wygramy z NFO, to nie widzę przyszłości z Holendrem u steru.

Nie macie wrażenia,że tego Isaka to odkąd do nas przyszedł to jakby go wykastrowali? Jego największe zalety stały się największymi wadami czyt. Wzrost warunki fizyczne i ta prędkość

1 polubienie

Chyba, że stopa Isaka była bliżej bramki niż zawodnik Forest, to wtedy powinno być 2:0 w papę

1 polubienie

To dalej za Slota jest dobrze wykonana robota ?

17 kontaktów w polu karnym u nas z przodu biega chłop za 150 melonów razem z nim chłop który zmiótł lige w zeszłym roku i nie mamy bramki. Oni 5 kontaktów i ich obrońca pakuje nam brameczkę

niektorzy tu pisali, że jest wart każdych pieniedzy. Moim zdaniem to mocno przeplacony i niekonieczny transfer. No ale miejmy nadzieje, że w miare szybko przypomni sobie jak sie gra.

Brawo Konate, dać chlopu 300k, przecież to wybicie na rozny to był majstersztyk. W Realu już się nie mogą doczekać kiedy do nich dołączy. Każdy poważny stoper wybija to na aut i nie ma tematu ale nasz potężny francuz miał akurat zwarcie. A jak się na niego patrzy w tym sezonie to poza odruchem wymiotnym to jest też tym bardziej żal, że Leoni wypadł.

1 polubienie