22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Konate najgorszy zawodnik

2 polubienia

Konate to chyba dobrze pobalował wczoraj. Chłop nie czai co się wokół niego dzieje

W przypadku Kontae i tak jesteśmy na to skazani, bo po prostu nie ma go kim zastąpić. Gomez to żart, Endo i Robertson też lepiej na ŚO nie grają, a Leoni w szpitalu. Może jeśli zimą kupimy Guehiego to Francuz złapie perspektywę na ławce rezerwowych

1 polubienie

Konate dwa wylewy w jednej akcji wgl to mam wrażenie,że Slot nie wyciąga żadnych wniosków Bo my mecz w mecz popełniamy te same błędy i każdy jeden Zawodnik robi dokładnie to samo mimo że to nie wychodzi

2 polubienia

Na Anfield to można z książką przyjść. Biblioteka się zrobiła.

4 polubienia

Co wy, na czym wy to oglądacie, że tam ręki nie widzicie? Nawet Jesus niezdziwiony i przyjmuje na miękko decyzję, musi wiedzieć, że dotknął

1 polubienie

Styl gry Liverpoolu nie pozwala mu na wykorzystywanie atutów. W Newcastle miał więcej miejsca, więcej piłek zagrywanych na dobieg, więcej wejść z głębi zakończonych strzałem (jak z nami rok temu przy remisie 3:3), sporo dośrodkowań, wiele jego bramek padało po kontrach. Liverpool gra inaczej, przeciwko Liverpoolowi drużyny też grają inaczej i Isak za bardzo nie ma gdzie wykorzystać tych atutów. Według mnie brakuje mu przestrzeni którą miał w Newcastle i związanego z nią czasu na podejmowanie decyzji.

Kupiliśmy napastnika, który wyglądał świetnie w drużynie grającą prostszą piłkę opartą głównie na kontrach i oczekiwaliśmy, że to samo będzie robił w Liverpoolu, który gra w stylu skrajnie różnym niż NUFC.

3 polubienia

Z nielicznych pozytywów to Gakpo na razie wygląda jak skrzydłowy czyli zupełnie odwrotnie jak dotychczas.

2 polubienia

Gakpo dzis sie stara, Salah tez, Isak nic nie robi. Konate dramatycznie, szkoda, że Leoni się połamał

1 polubienie

Nie dziwie się, lokalsi już też mają dość tego ślamazarnego gówna które grają piłkarze. Slot i jego “futbol” to totalne zaprzeczenie Liverpoolu Kloppa

2 polubienia

Konate ma wylewy,VVD wszystkich opierdziela i sam nic konkretnego nie robi,Kerkez obiega Gakpo ten mu nie podaje a jak mu podaje to nic z tego nie ma,Curtis jest przezroczysty jak zawsze,Isak nie wyszedł na boisko,nasze stałe fragmenty to totalna sraczka i tracimy bramke z dupy pierwsi. Typowy mecz brakuje tylko irytującego Salaha

1 polubienie

U nas jest zero zaangażowania w obronie, trzeba łysego wypierdzielic, bo chyba zawodnicy już nie bardzo chcą dla niego grać

Ja tam widzę przebłyski zgrania. Sędzia beznadziejny ale w dwie strony. Cierpliwie i będzie dobrze

chyba przyszła mityczna oferta od realu dla ibou, bo wygląda dziś jak trent w meczu z united z zeszłego roku

Gonimy wynik, sekundy do końca połowy. Zamiast się przyłożyć, rzucić długą piłkę w pole karne to… krótko rozgrywamy i cofamy do tyłu. Jeszcze byśmy przypadkiem NF bramkę strzelili, bez sensu.

Gramy trochę jak tiki-taka za Brendana. Duże posiadanie, dużo podań z wysoką celnością, o i tak sobie podajemy, dostajemy gonga, nadal sobie podajemy, drugi gong i do domu.

1 polubienie

Spokojnie, po następnej przerwie reprezentacyjnej ta holenderska machina już ruszy. Nie wolno zwalniać Slota, wygrał przecież mistrzostwo i dlatego w tym sezonie możemy spaść z ligi xD

Nie traktujcie tej ręki na 2:0 jako wyrównanie dla Nas, bo gdyby nie bramka na 1:0, to by NF nie ruszyło do przodu, do tego momentu mało co w grze robili i myśmy przynajmniej iluzorycznie rządzili na boisku (a tak na prawdę NF nie grało nic, a my udawaliśmy że coś robimy), ale oczywiście musiał ich podpiąć pod tlen Konate XD jestem 1000% pewien, że gdyby nie bramka na 1:0, to by tej drugiej akcji nie było.

2 polubienia

Taktyka Slota to tak naprawdę antyfutbol,klepanie i usypianie przeciwnika…tego nie da się oglądać :face_with_diagonal_mouth: gdzie ten Liverpool,który w kilka sekund kontrował przeciwnika :disappointed_face: niestety ale moim zdaniem nic z tego nie będzie,Slot musi odejść bo ten gość nie ma pomysłu na grę

1 polubienie

Mam wrażenie że mamy mnóstwo pół-sytuacji, albo inaczej - dobrze skontruowanych akcji, których nie wykańczamy przez błędy komunikacyjne i/lub złe ustawienie poszczególnych grajków.

Taki Arsenal robi z tego 2-3 gole.

Mam głęboką nadzieję że właściciele szukają zastępstwa… dość już tego łysego bajeranta. Tego się nie da oglądać. Piłkarze wyglądają jakby grali na jego zwolnienie

1 polubienie

Forest jeden rożny i bramka. Liverpool siedem rożnych i lewdie jeden strzał na bramkę po stałych fragmentach.

A kiedy Isak pokazał cokolwiek ciekawego co przełożyło się na wkład w bramkę? Wystawienie go dzisiaj w składzie to jak na razie błędna decyzja.

Slot powinien w trybie ekspresowym wprowadzić Ekitiké, jeśli chcemy powalczyć o punkty. Choć z mowy ciała naszych piłkarzy wcale nie wygląda to zachęcająco.

1 polubienie