Konate najgorszy zawodnik
Konate to chyba dobrze pobalował wczoraj. Chłop nie czai co się wokół niego dzieje
W przypadku Kontae i tak jesteśmy na to skazani, bo po prostu nie ma go kim zastąpić. Gomez to żart, Endo i Robertson też lepiej na ŚO nie grają, a Leoni w szpitalu. Może jeśli zimą kupimy Guehiego to Francuz złapie perspektywę na ławce rezerwowych
Konate dwa wylewy w jednej akcji wgl to mam wrażenie,że Slot nie wyciąga żadnych wniosków Bo my mecz w mecz popełniamy te same błędy i każdy jeden Zawodnik robi dokładnie to samo mimo że to nie wychodzi
Na Anfield to można z książką przyjść. Biblioteka się zrobiła.
Co wy, na czym wy to oglądacie, że tam ręki nie widzicie? Nawet Jesus niezdziwiony i przyjmuje na miękko decyzję, musi wiedzieć, że dotknął
Styl gry Liverpoolu nie pozwala mu na wykorzystywanie atutów. W Newcastle miał więcej miejsca, więcej piłek zagrywanych na dobieg, więcej wejść z głębi zakończonych strzałem (jak z nami rok temu przy remisie 3:3), sporo dośrodkowań, wiele jego bramek padało po kontrach. Liverpool gra inaczej, przeciwko Liverpoolowi drużyny też grają inaczej i Isak za bardzo nie ma gdzie wykorzystać tych atutów. Według mnie brakuje mu przestrzeni którą miał w Newcastle i związanego z nią czasu na podejmowanie decyzji.
Kupiliśmy napastnika, który wyglądał świetnie w drużynie grającą prostszą piłkę opartą głównie na kontrach i oczekiwaliśmy, że to samo będzie robił w Liverpoolu, który gra w stylu skrajnie różnym niż NUFC.
Z nielicznych pozytywów to Gakpo na razie wygląda jak skrzydłowy czyli zupełnie odwrotnie jak dotychczas.
Gakpo dzis sie stara, Salah tez, Isak nic nie robi. Konate dramatycznie, szkoda, że Leoni się połamał
Nie dziwie się, lokalsi już też mają dość tego ślamazarnego gówna które grają piłkarze. Slot i jego “futbol” to totalne zaprzeczenie Liverpoolu Kloppa
Konate ma wylewy,VVD wszystkich opierdziela i sam nic konkretnego nie robi,Kerkez obiega Gakpo ten mu nie podaje a jak mu podaje to nic z tego nie ma,Curtis jest przezroczysty jak zawsze,Isak nie wyszedł na boisko,nasze stałe fragmenty to totalna sraczka i tracimy bramke z dupy pierwsi. Typowy mecz brakuje tylko irytującego Salaha
U nas jest zero zaangażowania w obronie, trzeba łysego wypierdzielic, bo chyba zawodnicy już nie bardzo chcą dla niego grać
Ja tam widzę przebłyski zgrania. Sędzia beznadziejny ale w dwie strony. Cierpliwie i będzie dobrze
chyba przyszła mityczna oferta od realu dla ibou, bo wygląda dziś jak trent w meczu z united z zeszłego roku
Gonimy wynik, sekundy do końca połowy. Zamiast się przyłożyć, rzucić długą piłkę w pole karne to… krótko rozgrywamy i cofamy do tyłu. Jeszcze byśmy przypadkiem NF bramkę strzelili, bez sensu.
Gramy trochę jak tiki-taka za Brendana. Duże posiadanie, dużo podań z wysoką celnością, o i tak sobie podajemy, dostajemy gonga, nadal sobie podajemy, drugi gong i do domu.
Spokojnie, po następnej przerwie reprezentacyjnej ta holenderska machina już ruszy. Nie wolno zwalniać Slota, wygrał przecież mistrzostwo i dlatego w tym sezonie możemy spaść z ligi xD
Nie traktujcie tej ręki na 2:0 jako wyrównanie dla Nas, bo gdyby nie bramka na 1:0, to by NF nie ruszyło do przodu, do tego momentu mało co w grze robili i myśmy przynajmniej iluzorycznie rządzili na boisku (a tak na prawdę NF nie grało nic, a my udawaliśmy że coś robimy), ale oczywiście musiał ich podpiąć pod tlen Konate XD jestem 1000% pewien, że gdyby nie bramka na 1:0, to by tej drugiej akcji nie było.
Taktyka Slota to tak naprawdę antyfutbol,klepanie i usypianie przeciwnika…tego nie da się oglądać
gdzie ten Liverpool,który w kilka sekund kontrował przeciwnika
niestety ale moim zdaniem nic z tego nie będzie,Slot musi odejść bo ten gość nie ma pomysłu na grę
Mam wrażenie że mamy mnóstwo pół-sytuacji, albo inaczej - dobrze skontruowanych akcji, których nie wykańczamy przez błędy komunikacyjne i/lub złe ustawienie poszczególnych grajków.
Taki Arsenal robi z tego 2-3 gole.
Mam głęboką nadzieję że właściciele szukają zastępstwa… dość już tego łysego bajeranta. Tego się nie da oglądać. Piłkarze wyglądają jakby grali na jego zwolnienie
Forest jeden rożny i bramka. Liverpool siedem rożnych i lewdie jeden strzał na bramkę po stałych fragmentach.
A kiedy Isak pokazał cokolwiek ciekawego co przełożyło się na wkład w bramkę? Wystawienie go dzisiaj w składzie to jak na razie błędna decyzja.
Slot powinien w trybie ekspresowym wprowadzić Ekitiké, jeśli chcemy powalczyć o punkty. Choć z mowy ciała naszych piłkarzy wcale nie wygląda to zachęcająco.