22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Przecież każdy tu pisał jak to się świetnie odnajduje w grze kombinacyjnej w porównaniu do takiego Gyokeresa. Jemu i Wirtzowi trzeba dać czas. W 10 powinniśmy lać takie Nottingam.

Dokładnie, a narracja po meczu i tak będzie „LIVARPOOL”. W poprzedniej kolejce Robbo nie zasłania i okradają nas z bramki przez co tracimy bramkę na 2:0. Teraz ten piłkarz Forrest rzeczywiście mógł zasłaniać choćby strzelającego, co mogło utrudnić Alissonowi obronę. I znowu decyzja przeciwna wobec nas, bez żadnej konsekwencji.

Pokaż mi mecz w którym Arsenal strzelił 3 gole z gry :sweat_smile:

1 polubienie

To jest ten łatwiejszy terminarz.

To może Ramsay na drugą połowę, a Szobo do środka. W końcu trzeba wpuścić naszego najlepszego zawodnika bliżej bramki przeciwnika.

Nie jestem w stanie pojąć, dlaczego skład na dzisiejszy mecz nie wygląda tak:
Alisson
Gomez-Konate-VVD-Kerkez
Gravenberch-Szobo-Mac
Salah-Ekitike-Gakpo

No tak, jestem łysy i boję się wystawić Gomeza na PO (tak jak Chiesę i Ngumohę przez cały sezon), więc męczymy Szobo na PO, w środku dajemy hamulcowego, a najlepszy ofensywny piłkarz ląduje na ławce. Broniłem Slota ale ostatnie tygodnie są kompletnie niezrozumiałe. Wirtz ma kontuzję i jest okazja pograć optymalnym ustawieniem w środku bez zaburzania balansu, to ładujemy najlepszego gracza na prawą obronę…

3 polubienia

Moim zdaniem ten mecz to kolejny dowód na to, że problemem tej drużyny w tym sezonie jest Niemiec Florian W.

6 polubień

Powinno być 2:0 i jutro ogłoszenie zwolnienie slota

1 polubienie

To jest póki co najsłabszy mecz Floriana w sezonie.

9 polubień

Moim zdaniem problemem jest Sternik i tam nawet R9 z Zizou i Maldinim by tego pierdolnika nie ogarnęli.

1 polubienie

Ładnie nasi idą, Arne prowadź nas

Z kibla wrociłem i widzę że jest zajebiscie!

1 polubienie

Slot out i to bez gadania

1 polubienie

Nasza gra ogólnie nie wyglądała fatalnie. Tworzyliśmy swoje okazje z których niestety nic nie wpadło. Szkoda, że gramy niejako w 10, bo Isak nic ciekawego nie wniósł do gry. Potem znów odezwała się nasza największa bolączka - błędy w obronie. No i Forest potrzebował 45 sekund na strzelenie drugiego gola. Nasz blok obronny to żart.

Nie było żadnego zawodnika na 11 metrze. Fores zagrało w pustą strefę w którą nie zdążył wbiec Gakpo. Mac dał dupy i to potężnie. Nie dośc, że nie był w strefie gdzie każdy go oczekiwał to właśnie po jego błędzie rywal stworzył sobie okazję do podania w pole karne

Slot pakuj sie

Znaki znaki

2 polubienia

No i jest! :slight_smile:

Arne Slot znów wygrywa w statystyce xD

slot swieta w roterdamie chyba

1 polubienie

piękne rozpoczęcia. Ale to juz za Kloppa ćwiczylismy

Dobra niech lysy pakuje walizę

1 polubienie

Ten komentarz to złoto :smiley:

XDDD to żeśmy poodrabiali straty.