22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Neco Williams nas rozjeżdża jak śmieci xD Mi już się chce z tego jedynie śmiać

1 polubienie

Dobrze, że MacAllister jak amator bo gdyby to Konate był na jego miejscu to forum by eksplodowało ;D

1 polubienie

Jak to szło … sack in the morning? Czy coś takiego.

Ciekawe ile Nottom by chcialo za tego Neco Williamsa, dobry jest gosciu, pogralby u nas moze za jakies 50-60 baniek by go puscili?

2 polubienia

Maca to ma chyba 3 razy wiecej strzałów od Isaka XD poprawka 4 XDD

1 polubienie

Isak talizman na Anfield xd

Zostawcie Arne jest taki słodki i niewinny…. championship też będzie ciekawe.

1 polubienie

Ja jestem ciekaw ile ten ich napastnik, bo może by coś z niego u Nas było? Fajny taki, brazylijski.

1 polubienie

Mamy to!!! Bilans bramkowy na minusie, to już woła o pomstę do nieba. Nasza gra obronna nie istnieje, ale za to w ataku też jest ch*jowo.

4 polubienia

Nie mogę meczu oglądać,ale czytając komentarze to chyba za dużo nie tracę.

Dobrze, że jest multiliga i można se inne mecze oglądać

Oj tam. Mnie Livs jak na razie daje zarobić

1 polubienie

dlaczego ten Gravenberch nie zrobi wślizgu jak piłka leci przed nim tylko on czeka i drepta za nią jak leci do chłopa który wyprowadzi kontre ….

Gakpo w pierwszej polowie nawet niezle, ale tak jest zafiksowany na to wejscie do środka, że teraz 3 do niego szło a i tak nie podał Kerkezowi

Przy bramce również pięknie widać jak Kerkez absolutnie nie ma pojęcia co robi rywal za jego plecami. Węgier ciągle szedł w kierunku bramki, a rywal zaczął zbiegać w wolną strefę

Zaczął się łatwy terminarz śmieszki, nie ?

1 polubienie

Bo nigdy nie był i nie będzie defensywnym pomocnikiem…?

Ty nie możesz meczu oglądać, a pozostali nie mogą na mecz patrzeć.

Przecież tam taka sama nuda, jak tutaj XD jedynie nie wiem jakim cudem CP jeszcze nic dzisiaj nie strzeliło ;d

Dobrze, że Wirtz złapał kontuzje, bo znowu debile zrzuciliby winę na Niemca. Nic się nie zmieni w tym zespole dopóki ten trener siedzi na ławce

6 polubień