Jak pisałem już kilkanaście kolejek wcześniej, że Łysy ich wykastrował i trzeba się pozbyć Ten Haga vol 2 to się każdy srał. Łatwy terminarz to mają Ci co mają akurat grać z Liverpoolem.
Ten Isak ucieka do gry chowa się za zawodnikami byleby nie dać mu podania ja kompletnie tego nie rozumiem co oni robią ![]()
Zaraz zacznie się taktyka na 7 napastników. Najlepsze w tym meczu dopiero przed nami ![]()
Ciekawe czy podczas przerwy na kadry wybadali jakiegoś trenera
Ekitike za Konate XDDDDD
Halo ziemia?
Piłeczka bez Wirtza chodzi jak pojebana. Wiadomo, już gdzie leżał problem… a nie czekaj.
Zjeżdżaj do bazy Konate,jak na moje stanie się na zawsze symbolem tego początku sezonu
55min, a my zmieniamy obrońcę na napastnika
środek pola leci w dół, bo Graven do tyłu i wszyscy do przodu. Przerzucajmy piłkę, jak cały mecz nam wybijają piłkę jak dzieciom obrońcy NF.
Konate słuszny zjazd do bazy. To co zagrał to istny kryminał
Tak po prawdzie co mamy do stracenia? Jeśli marzymy o odrobieniu 2 bramek to musimy zaryzykować (i liczyc, że Isak zmieni się z tyczki w piłkarza)
No i dobra dawać od poniedziałku tego Papszuna czy jak on ma
Idziemy na mistrza. Puchar jest nasz!
Idę do biedronki, bo już nie mogę na to patrzeć.
Piękny jest ten Slotball, taki dla prawdziwych koneserow futbolu
Tutaj naprawdę nie ma żadnego pomysłu na gre wchodzi sam Ekitike i już 3 kontaktami z piłką zrobił więcej niż Isak przez calutenki mecz
Jeszcze do niedawna śmiałem się ze zwolenników zwolnienia Slota ale ileż można, znowu taktyka na hurra i to w 56 minucie. On na prawdę nie ogarnia, nie ma żadnego planu B, ba on nawet planu A nie ma. Cytując klasyka: ,How much more betrayal can i take ?”
Proszę żeby zdjął tego kerkeza bo gość powoduje wkurwienie na mojej twarzy. Po prostu gość gra jak pół sprawne zagubione dziecko
Zaczyna się Arne Slot ball. Zaraz będziemy mieli 9 napastników, 1 obrońce i bramkarza. Majstersztyk taktyczny potężnego Holendra.
Słaba forma Isaka to też wina łysego.
Salah ma problem piłkę unieść z takiej pozycji w zeszłym roku Estupinian z brighton szczęke zbierał z ziemi 10 minut jak Salah przyfasolił z tej pozycji
A co ten Ekitike klepie, pięknie z 10 metra przed bramką, wywalic piłkę na aut. To jest wizja poziom kosmiczny