Mohamed “kopnę w pierwszego obrońcę" Salah
Może rezygnacja z pozycji bramkarza jest kluczem?
VVD na szpice a Rio z ławki za Alissona, to dopiero będzie chodzić
Jones to z pewnością ma jakieś teczki bo tak przeciętnie przeciętnego w swojej przeciętności piłkarza to nie ma drugiego w całej lidze
Jones
jaki on jest tragiczny,w tym momencie to gramy tylko jednym pomocnikiem bo Maca również gra padake
Tym na prawej obronie?
Serio spudłować jak Salah to jest konkretna sztuka, ale Mo tak umie i to już wiele razy pokazywał
Zostaw go, jego nie można krytykować!!
Czyli wychodzi na to, że prawdziwym magikiem zeszłorocznego trenerskiego rzemiosła był John Heitinga ![]()
Slot w przewie opracował taktyke napieprzania piłką w przeciwników raz po raz
Dokładnie
Szobo znowu wszędzie jest,jedyny zawodnik ,któremu ciężko coś zarzucić
Slot to już myślami w Realu🙃
Przecież on prędzej Endo na atak wpuści niż da młodemu piłkę powąchać.
Slot dawaj włoskiego ogiera za Salaha, bo ja już na niego patrzeć nie mogę , a nie chce go takiego zapamiętać.
posypaliśmy sie naprawdę,któryś zaraz sie zagotuje i wyleci z boiska zero zgrania zero pomysłu i tak to wygląda a sezon chyba powoli trzeba spisać na straty
Chiesa szykowany na 89’
E: wchodzi xd
Wielki mecz Isaka, piękny zawodnik to jest ![]()
O kurna, 20min dla Włocha? Nie wierzę XD to teraz niech zagra średnio, lepiej niż reszta ale średnio i pewnie murawy przez 3 mecze nie powącha ![]()
Dzeez
Jak najszybciej zwolnić łysego i zatrudnić kogoś ogarniętego. Te 3 miesiące do decydujących rozstrzygnięć w Lidze Mistrzów to wystarczająco dużo czasu żeby odgruzować zespół
Wielki mecz Salaha, piękny zawodnik to jest ![]()
Dobra, basta, oficjalnie dołączam do teamu SLOTOUT, macie jakieś zapisy czy wystarczy napisać SLOTOUT!!! ? pytam bo nie wiem.