22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Mohamed “kopnę w pierwszego obrońcę" Salah

3 polubienia

Może rezygnacja z pozycji bramkarza jest kluczem?

VVD na szpice a Rio z ławki za Alissona, to dopiero będzie chodzić

Jones to z pewnością ma jakieś teczki bo tak przeciętnie przeciętnego w swojej przeciętności piłkarza to nie ma drugiego w całej lidze

6 polubień

Jones :rofl: :rofl: :rofl: jaki on jest tragiczny,w tym momencie to gramy tylko jednym pomocnikiem bo Maca również gra padake

1 polubienie

Tym na prawej obronie?

1 polubienie

Serio spudłować jak Salah to jest konkretna sztuka, ale Mo tak umie i to już wiele razy pokazywał

1 polubienie

Zostaw go, jego nie można krytykować!!

Czyli wychodzi na to, że prawdziwym magikiem zeszłorocznego trenerskiego rzemiosła był John Heitinga :laughing:

1 polubienie

Slot w przewie opracował taktyke napieprzania piłką w przeciwników raz po raz

Dokładnie :sweat_smile: Szobo znowu wszędzie jest,jedyny zawodnik ,któremu ciężko coś zarzucić

Slot to już myślami w Realu🙃

1 polubienie

Przecież on prędzej Endo na atak wpuści niż da młodemu piłkę powąchać.

1 polubienie

Slot dawaj włoskiego ogiera za Salaha, bo ja już na niego patrzeć nie mogę , a nie chce go takiego zapamiętać.

1 polubienie

posypaliśmy sie naprawdę,któryś zaraz sie zagotuje i wyleci z boiska zero zgrania zero pomysłu i tak to wygląda a sezon chyba powoli trzeba spisać na straty

1 polubienie

Chiesa szykowany na 89’
E: wchodzi xd

1 polubienie

Wielki mecz Isaka, piękny zawodnik to jest :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 polubienie

O kurna, 20min dla Włocha? Nie wierzę XD to teraz niech zagra średnio, lepiej niż reszta ale średnio i pewnie murawy przez 3 mecze nie powącha :smiley:

Dzeez

Jak najszybciej zwolnić łysego i zatrudnić kogoś ogarniętego. Te 3 miesiące do decydujących rozstrzygnięć w Lidze Mistrzów to wystarczająco dużo czasu żeby odgruzować zespół

2 polubienia

Wielki mecz Salaha, piękny zawodnik to jest :smiley:

3 polubienia

Dobra, basta, oficjalnie dołączam do teamu SLOTOUT, macie jakieś zapisy czy wystarczy napisać SLOTOUT!!! ? pytam bo nie wiem.

2 polubienia