22.11.2025 Liverpool - Nottingham Forest

Zauważ, że jedyny co coś gra z przodu, jakby na to nie patrzeć, ale jak się nie ma wyobraźni, to tak jest już, że nie wie się gdzie się patrzeć.

Jeśli on coś gra twoim zdaniem to nie mam już wątpliwości że oglądasz mecze na flashscore

3 polubienia

Ahahaha śmieszne, gra, bo kto inny z przodu dwói się i troi?

Chyba juz każdy powątpiewa czy Holender jest człowiekiem, który potrafi wyprowadzić zespół z kryzysu, zwłaszcza, że to wina Slota i sztab, że jesteśmy w takiej dyspozycji jaką mamy nieprzyjemność obserwować od początku sezonu. Sezon trwa już 3 miesiące i nie widać wyraźnych oznak poprawy. Nie wiem co musi jeszcze sie stać, żeby zawodnicy w końcu złapali formę - żadne przerwy na reprezentacje nie przyniosły pozytywnego efektu, gra w ciągu też nam nie pomaga. Tutaj do zmiany jest albo koncepcja przygotowania drużyny, albo sztab jeśli nie potrafi zmienić koncepcji (pytanie tylko jak głębokie zmiany w sztabie należy wprowadzić)

Zaraz będziemy w tabeli niżej niż Everton… dramat :person_facepalming:

0 celnych strzałów w 75. Minucie. Dobrze jest…

2 polubienia

No przecież ostatnio było dokładnie to samo

Wiem, nikt nie pytał i nikogo to nie obchodzi. Ale nie oglądam więcej meczów jeżeli zobaczę w składzie Jonesa, Kerkeza, lub Gakpo.

1 polubienie

Tragedia, jedynie zwolnienie może coś zmieni

Komentatorzy: Forrest nie zagrał w lidze meczu z czystym kontem od kwietnia.
Slot: Potrzymaj mi piwo.

8 polubień

co oni robią co to jest za klepanie na tej połowie tego Van Dijka i spółki kur*a oglądam to mecz w mecz i to nie przynosi im żadnych efektów DLACZEGO ONI TO ROBIĄ!

1 polubienie

SLOT OUT dołączam, na to nie ma już słów

2 polubienia

Ngumoha za Jonesa…. Tak jest! Więcej napastników w składzie. Anfield wytrzyma! xD

Goodbye, Arne!

Przyniosło efekt. 3:0 już jest :smiling_face_with_sunglasses:

2 polubienia

:rofl::rofl::rofl: to już jest koniec :rofl: i oby koniec łysego

Boże, drużyna Sama Dychea wjebała nam 3 bramki xddd

2 polubienia

Bylem cierpliwy ale teraz to juz zdecydowane Slot OUT

slot nic nie ogarnia. skladu, zmian, taktyki, co tu sie kurwwasiorhasdf dzieje

Mała wskazówka: w sportach drużynowych drużyna gra to, co nakreśli jej trener. My trenera nie mamy, więc nie ma gry. I trojaczka.

Wszedł, ale niestety nie za Alissona, zawidołem się TO NIE JEST SLOTBALL

I jeszcze gol XDD