23.02.2025 Manchester City - Liverpool

Też stawiam wygraną City, presja wiążę już nam nogi, dodatkowo zmęczenie i mecz na Etihad. Remis z ucałowaniem ręki

1 polubienie

Mam 2 scenariusze na ten mecz.
City będzie tak przybite po meczu z Realem i dodatkowo napędzane nienawiścią do Arsenalu ze stosunkowo łatwo wygramy.
Albo city się mega postawi bo chcą za rok być w lm i skończy się na remisie lub porażce.

Osobiście widzę taki skład:
Ali
Taa ibu vvd robbo
Graven
Maca szobo
Salah jota Diaz.

Z ławki
Endo, tsima, eliott, Jones, chiesa.

Żadnych nunezow

4 polubienia

Ale będą jutro emocje, ewentualna wygrana dałaby nam komfortową przewagę i mogłaby podciąć skrzydła Arsenalowi, ale to będzie bardzo trudne zadanie. Oby trema nie związała naszym nóg, jak zagrają na luzie i skoncentrowani to mamy szansę.

Chciałbym jutro atak Gakpo- Diaz- Mo. Kiedy jak kiedy ale jutro to mogłoby być zabójcze trio, nie ma żadnych informacji co do Gakpo, więc pewnie nie zagra od początku. Ale na kontry przeciwko city ta 3 byłaby najlepsza. Chyba, że Slot tak trzyma city w niepewności jak pep nas z Haalandem…
Obrona- bez zmian, pomoc- chyba wolałbym Jonesa w miejsce Szobo, atak- Diaz Jota Mo.
Ogólnie jak chcemy coś wywieźć z etihad to zasada jest prosta- żadnych błędów w defensywie oraz zabójcza skuteczność.

Za dużo ostatnio remisów, czas na wygraną

Trudne może byc tylko wtedy jak zagramy slaby mecz. City nie ma zbyt wielu argumentow przy swojej formie i jakosci. Jak bedziemy mieli swoj dzień to oni nie zaistnieją.

Moim zdaniem kluczowe będzie strzelenie pierwszej bramki. City jest bez jakiejkolwiek pewności siebie, wiary. Szybko ich napocząć i będzie dobrze.

1 polubienie

No co ja wam powiem. Trzeba jutro zapomnieć o tabeli, przypomnieć sobie o wszystkich oszustwach tych niebieskich squrwysynow i ich dojechać. Jak zagra Gakpo to jestem pewny 3 punktów. Jazda ze złodziejami

6 polubień

jutro walczymy i wygrywamy , City z Pepem jest fenomenalną drużyną , gramy o swój honor i potwierdzenie deklaracji o miano LFC najlepszego Klubu w APL w sezonie24/25

1 polubienie

Zapomnieć o wszystkim Wygrać dyspozycje dnia , Korzystać z sytuacji podbramkowych i Cieszyć się Zwycięstwem ! na odczarowanym Etihad plus Guardiola po meczu na 3 h kontroli liczącej jakość murawy to by była najlepsza niedziela. Jęk armatnich kapiszonów, ślepaków, Arsenalu docierający do City of Manchester Stadium tuz po 90 minucie. Cieszynka strzała Salaha lub siad przy trybunie The Reds. W tej intencji idę na 10 do kościoła. Amen YNWA

Ps. Bez szwanku i żadnej kontuzji. 97

w tym sezonie ja nie kibicuję nie za Mo Kinga , nie za TTA, nie za Slota, ja kibicuję w tym sezonie za Jurgena Bossa Klopa i jego Liverpool , nasza 3 odejdzie prawdopodobnie w tym sezonie ,fsg chu…je do kwadratu , Jurgen walczył z wiatrakami przez ostatnie 3 lata , wypalił się psychicznie ,jednak przed odejściem zostawił dla Nas to co teraz mamy, niestety Slot nie wprowadził żadnego piłkarza będąc u sterów LFC , idziemy po Majstra dla Jurgena i Slota i miasta Bitetelsów…YNWA

Bitetelsi
Salach
Trend
Edwart

Słynna czwórka z Liverpoolu.

5 polubień

Wideo zapowiedź meczu :fire::fire::fire:

2 polubienia

Aż mam ciary, chyba muszę sobie jakiejś melisy zaparzyć na mecz bo dawno nie czułem takiego napięcia przed spotkaniem.

Jak widać w tej 26 kolejce jest tylko jedno zwyciestwo gospodarzy, jeden remis i aż 5 zwycięstw gości. To jest bardzo duże prawdopodobieństwo że dziś Liverpool F.C. wygra mecz. Ja jestem spokojny o naszą postawę na boisku i o wynik. Lubimy grać z zespołami z górnej części tabeli a pozatym Manchester City ma dziurawą obronę, które dawno już nie było tak słabe jak w tym sezonie. Myśle że The Reds będą w stanie wygrać mecz ligowy w siedzibie Obywateli po raz pierwszy od blisko dekady. Stawiam 1 : 3 dla Liverpoolu.

Dzisiaj golimy frajerów 4:1, jak oni nas ogolili na Anfield gdy na obronie grał Henderson i Fabinho

1 polubienie

Alisson
Wiadomo kto
Wiadomo kto
Salah Jota włoski ogier
@el_pistolero nie, myślę że był oszczędzany właśnie na ten mecz i dzisiaj zrobi różnicę

Żartujesz z tym Makaroniarzem?

@Kolumbjajo prędzej Endo strzeli hattricka niż Chiesa dzisiaj zagra choćby minutę

2 polubienia

Ja jestem spokojny. Jeśli City jest dalej tak mierne jak 4 dni temu w Madrycie to będzie spokojne 2:0 dla LFC.

Brakuje tylko zapowiedzi multimedialnej meczu ;
P.s. na tym meczu byla niezla ekipa :wink: A i zapowiedz niczego sobie :wink: https://youtu.be/HKQwjGX68AU