Ja bym się nie cieszył jeszcze bo Marmoush może nam więcej krwi napsuć.
Też nie rozumiem dlaczego nie możemy dać mu szansy na lewym skrzydle. Może nie dziś, ale z taką Villa spokojnie mógł wejść czy Wolves.
Patrząc na ławkę to city nie ma zbytnio kim postraszyć, pytanie tylko czy będą musieli coś zmieniać w ofensywie.
Dajcie spokój typ się potykał o własne nogi ze spadkowiczem Championship a ma wyjść na City w takim momencie? To już lepiej Jotę dać
Rozumiem wpuścić go na kilka minut ale nie pierwszy skład
ja myślę, że zagramy trochę jak z AV - czyli Diaz z Salahem wysunięci do przodu, a za nim - trochę w takiej roli fałszywej 9 Szobo albo Jones, aczkolwiek Jones z AV też grał znacznie niżej - często odbierał piłki nawet od obrońców.
Skoro Slot dał mu 25 minut w lidze do marca to coś jest na rzeczy
Mierne, jak nasza obrona?
Trochę słaby ten początek - Jones nie za bardzo ogarnia co ma robić.
Teraz Salah potrzebował kogokolwiek w środku, żeby dograć, a Diaz z Jonesem kilometry za nim… przydałby się szybszy Jota albo Nunez.
Wow, z rożnego coś wpadło, szok
Ale to rozegrali!
Corner taken quickly
Mac, Szobo, Salah - 3 sekundy i gol.
super rozegrali, wreszcie to nie city nas robi po rożnym. vamoos
Brawo MO! Król jest tylko jeden!
Coooo za gol!!! Brama sezonu! Set piece again hahaha niech się zersaja z tą przyśpiewka
No czapki z głów bo widać że było ćwiczone.
Tylko na 2:0 niech strzela w 90’
Arnold jest tragiczny jak patrzę na jego grę w obronie to w cale nie będzie mi go szkoda jak pójdzie do Realu, niech tam idzie i marzy o złotej piłce której nie dostanie, bo jest kiepskim obrońcą
Spore problemy Trenta dzisiaj. 7 pojedynków na 7 przegranych w ciągu pierwszych minut.
A to dopiero poczatek jego zalet
Eh, Jones powinien zejść do bazy jak najszybciej - bo przegrywamy środek, a do tego w kontrach to Jones nie jest w stanie za niczym nadążyć.
Przydałby się Gakpo czy ktokolwiek mocniejszy fizyczny.
Ja widzę grę Diaza to aż tęsknię za Nunezem w składzie.
Panie, aż tak to nie