23.09.2025 Liverpool FC - Southampton FC

Oby z Leonim nie bylo nic powaznego bo naprawde szkoda kariery mlodego chlopaka ktory marzyl o grze dla Liverpoolu..

Dwie absolutnie durne żółte kartki Hugo :man_facepalming:t2::enraged_face:

Na szczęście nie ma VARu, a tam chyba był spalony

Czy Ekitike właśnie wykluczył się z meczu z Palace?

Dawno nie widziałem takiej głupoty w wykonaniu zawodnika Liverpoolu, a jesteśmy właśnie po trzech latach z Nunezem.

Niesamowite, żeby w jednym meczu gównianego pucharku działy się takie rzeczy. Poważna kontuzja bardzo dobrze grającego Leonego + absurdalne wykluczenie.

Ten mecz kosztuje nas zdecydowanie więcej niż powinien.

3 polubienia

Ekitike po co ci głowa?

• szczelam niom

Ewentualnie Slot szepnął Francuzowi, że Henry Dablju postawił Boston, że młody dostanie czerwoną.

2 polubienia

Nigdy nie ogarnę, po jaką cholerę ściągać koszulkę po bramce? Co sobie taki Hugo myśał: - zapamiętajcie moje nazwisko, bo strzeliłem gola. Drużynie z niższej ligi. W kukuryku cup?

Takiego idiotyzmu to nawet Darwin nie odwalił xD

Z rzeczy przyjemnych - Pan Profesor Federico Chiesa :slight_smile:

1 polubienie

Ktoś ma gifa ze zdarzenia z Leonim, co mu się stało? Stream mi tak czasami ścina, że potem już widziałem tylko jak leży, a przewinąć się nie da.

1 polubienie

Odwalił. Gorzej. Jebnął gościa z bani XD

Ekitike co przykasztanil aż mnie rozbawiło xd. Natomiast kontuzja Leoniego bardzo martwi. Mam nadzieję że w styczniu zgłosimy się po Guehiego

2 polubienia

Dobra tam, od czegoś tego Isaka mamy. Ekitike chciał sobie po prostu zrobić tydzień urlopu.

Szkoda tylko że Leoni się chyba połamał.

Chiesa jakie meczycho i ewidentnie go ciągnie na lewą stronę.

Ci co go widzą w składzie za Mo niech się pukną w czoło, ale z Gakpo w takiej formie, jak ostatnio to może o skład powalczyć

1 polubienie

Kontuzja dupy nie wymaga noszy, sprawdzali mu na początku kolano, z bólu złapał fizjo za rękę.

1 polubienie

Raczej po sezonie ma. Trzeba będzie iść po Guehiego w zimę

Włochowi musieli podać tlen, także po sezonie.

W teorii to zależy od FA. Według mnie za tak głupią czerwoną kartkę nie będzie. Chociaż amerykańscy komentatorzy mówili na żywo coś innego. Dowiemy się pewnie jutro

EDIT: to FantasyPL wrzuciło

No dobra ale ktos widzial jak upadl, czy mu wygielo nienaturalnie kolano badz zawodnik przeciwnej druzyny o niego zahaczyl? Troche dziwna sytuacja.

W kazdym razie Guehi i tak tutaj musi przyjsc. Problem z Leonim spowodowal ze desperacko zaplacimy za niego juz w styczniu. Obysmy w miare dotrwali do tego czasu.

1 polubienie

Fajnie, że Isak strzelił bramkę, na plus Chiesa, Leoni i Jones

Póki co tylko takie coś znalazłem, ale pewnie nic innego się nie znajdzie skoro realizator nie powtarzał

Zdrowo głową o murawę grzmotnął :frowning: