23.09.2025 Liverpool FC - Southampton FC

zgiął mu nogę w kolanie ,a nic wiecej z tym kolanem nie robil, przynajmniej tak pokazywali? Jak sobie naderwał pośladkowy to uwierz, że wymaga noszy

no wlasnie dziwna, bo zawsze to robią milion testów kolana, a tutaj nie, więc trzeba poczekać co powiedzą.

te ACL to sie tak łatwo zrywają a tak cięzko to naprawic. Jesli rzeczywiscie sobie zerwał to niezly pech i sezon z głowy. No i nie wiadomo jak psychicznie sie po tym podniesie, w tak młodym wieku rozwalając kolano

Komentarze sugeruja że to zerwanie ACL

Przecież tu widać że lewe kolano się przekręca

Z takiej glupoty, w trakcie tak gownianego meczu o pietruszke przesrac sobie caly sezon.

no widać, a gdzie widać że wskazałem to uderzenie głową jako przyczynę zejścia, zwłaszcza że znoszono go z szyną na nodze

Pewnie. Ja mam pomysł. Zróbmy może listę meczów o pietruszkę i w tych meczach oddawajmy walkowery. Po co grać? Puchar ligi zły, mecze w LM też mecze o nic… Zagrajmy sobie 4 i wygrajmy a 4 oddajmy walkowerem…
Takie życie piłkarza. Ktoś dziś musiał zagrać.
Szkoda młodego, bo to może oznaczać początki problemów zdrowotnych… Teraz lewe kolano, wróci i za jakiś czas może pójść z drugiej strony… Najgorsze co mogło się stać. Zobaczymy jeszcze co to będzie, ale chyba wiadomo co to za uraz będzie… I jednak zostaniemy z opcją Gomez i będzie łatanie Endo czy Gravenem dalej.

1 polubienie

Van Dijk sam zszedl, więc to też nie znaczy, że zerwał ACL, moze cos tam innego uszkodził,albo sobie skrecił tylko, no oby to byl jakis pomniejszy problem

Darwin i Van Dijk tez mieli pozrywane wiezadla, to nie koniec kariery ale szkoda czasu dla tego chlopaka. Elliott tez przegral kariere w Liverpoolu przez fatalny uraz.

gdybysmy mieli kontrole nad tym meczem to wygralibysmy na stojaco nie ponoszac strat. Do bani.

Właśnie sobie uświadomiłem, że aby obejrzeć mecz na superbet musialem zrobić zakład i postawiłem na awans Liverpoolu całe 5 zł.
No i teraz wpadło jakieś 54 gr na czysto :smiling_face_with_sunglasses:

A sam mecz - typowy Liverpool grający rezerwami we wczesnych fazach krajowych pucharów.

1 polubienie