Widzę ze kibice arsrenalu przed mezem lubią odwiedzać nasze forum, czyli najlepsze forum w Polsce. Dziekujeme i nie pozdrawiamy!
Ban to kwestia czasu, elo.
Przepraszam, ale co w jego wpisie niby sugeruje, że jest kibicem Arsenalu i skąd ta wizja bana? XD
Przecież tam nie ma niczego antyliverpoolowskiego, lub proarsenal, a po drugie to ma racje xd
Dziś mam urodziny, więc mam nadzieję że chłopaki zagrają piękne spotkanie ![]()
Diaz potrzebuje dobrego meczu. Ostatnio był mega słaby i liczę na dobry występ.
Sto lat!
Oby tym razem dali dobry prezent, bo w moje urodziny to przedupcyli z Tuluzą xD
Dzięki! Życzę sobie i wszystkim fiesty po godzinie 20 ![]()
Tok twojego myślenia prawdopodobnie wynika z tego, że był to mój pierwszy post na forum co i tak jest dosyć abstrakcyjne XD.
Niestety fakty są takie, że uważam tutejszą społeczność za troszkę toksyczną, oczywiście nie wszystkich bo czasem można poczytać fajnie opinie na różne tematy i samo czytanie w zupełności mi wystarcza.
Wynik obstawiam 2:1 dla Liverpoolu.
Fakty a opinia subiektywna to nie jest to samo. Albo są fakty, czyli wiedza obiektywna albo piszesz “uważam”, “moim zdaniem” co samo w sobie jest opinią subiektywną.
Sprawdza się to, co wkleiłeś :frowning
.
Obawiam się o Diaza mocno. Niech się w końcu odblokuje dziś bo słabo widzę lewą stronę.
@Drzewiec Dzięki ![]()
Dziwi mnie tylko ze Jurgen wolał Curtisa zamiast Elliotta. Ale nic lecimy po 3 pkt panowie. A no i oczywiście @LiverpoolJestCzerwony wszystkiego najlepszego z okazji urodzin ![]()
To, że tak uważam nadal jest faktem, bo tak po prostu jest. Fakt - zaistniały stan rzeczy, a w rozumieniu potocznym wydarzenie.
A całkowicie abstrahując już od faktów to takie coś jak obiektywizm po prostu nie istnieje.
Kompletnie mnie nie dziwi obecność Jonesa zamiast Elliota. Curtis jest opcją bardziej defensywną, a Elliott z ławki może rozruszać ofensywę.
Nie rozumiem też czemu zaczęli pokazywać skład w kolejności numerów, a nie pozycji i bardzo mi osobiście to przeszkadza.
Jurgen przywiązuje wagę to strony po której grają środkowi pomocnicy, Jones podobnie jak Gravenberch czy też Thiago to lewi pomocnicy, a Elliott to „prawy”, gdzie gra Szobo, który swoją drogą w aktualnej formie powinien siedzieć na ławce w przeciwieństwie do Elliotta który błyszczy ostatnio
Ciekawe czy bez Darwina uda się stworzyć przynajmniej jedną sytuację bramkową
Gotowi na najważniejszy mecz sezonu? To spotkanie zdefiniuje, o co tak naprawdę gramy, czy jesteśmy godnym rywalem, czy stać nas góra na remis w poważnym meczu.
Nie będę ukrywał, Arsenal darzę specjalnym uczuciem, jeszcze większym niż Szanowny Kolega josif, z tym że ja uważam ich aktualnie za najlepszą drużynę w Anglii, moim dzisiejszym marzeniem, dzienną motywacją i tym, co może mi dziś sprawić największą radość, jest widok przegrywającego Arsenalu.
Czekam na ten mecz od 9 kwietnia bieżącego roku, wszyscy wiemy, w jakich okolicznościach Arsenal zdobył wtedy punkt, zmarnowany karny Salaha, pudło w końcówce. Niestety, aktualnie nie prezentujemy dobrej formy i obawiam się o wynik w tym meczu.
Mecz z kategorii: remis lub porażka jest nieakceptowalna i bolesna.
A jednocześnie trudno oczekiwać wygranej.