24.01.2026 AFC Bournemouth - Liverpool FC

a kto gra z numerem 18

o kurcze pierwsza brama ze stałego od dawien dawna

1 polubienie

Jest bramka honorowa, slot zostaje na kolejne pol roku

1 polubienie

Nie ma alternatywy kogo byś chciał na tymczasowego ?

No tam kolegę unnamed chyba harnaś poniósł

1 polubienie

Jezus bamka po rożnym

1 polubienie

zaklepał sobie nowy kontrakt

A to już by jego trzeba było pytać co autor miał na myśli, gość gra od deski do deski i nie cuzje linii spalonego? Pesel go dogania?

Teraz się trochę zrehabilitował, co nie zmienia faktu, że u niego z bronieniem coraz gorzej, a to z tego powinien być rozliczany głównie

Im to na rękę,Slot siedzi cicho,kasą z klubu się zgadza,FSG rekordowe zarobki,czego chcieć więcej

A co chcesz od Radbuga???

Xabi Alonso jest wolny. Wywalić tego łysego durnia i zacząć budować coś od nowa.

1 polubienie

Wystarczy wejść na stronę i poczytać komentarze pod postami. Nie wiem skąd się bierze taka rozbieżność między forum a dyskusją tam ale na stronie to jest zlot odklejusow jak jakaś sekta Slotystyczna.

Gościa którego nie powinno tu być już kilka sezonów zastępuje gość, który nigdy nie powinien tu trafić.

6 polubień

Remis maks co ugramy. Szykuje się najgorsza seria bez porażki w historii

Ze co? Jaki zarząd, pisze ze chlop jest chyba z cukru, aczkolwiek nie wiem czy slowo chlop uzylem poprawnie w jego przypadku.

Nie, Slot pokazuje, że nie ma czego zbierać. Miał dostatecznie dużo czasu, żeby poprawić grę i tego koncertowo nie wykorzystał.

Dodatkowo kontuzja Gomeza obnaża debilizm podejścia stosowanego przez klub - brak wzmocnień zima i dogranie sezonu tym co mamy

Perefekcyjnie wykonany rzut wolny. Stałe fragmenty w tym klubie od dawna są tragicznie rozgrywane a nikt o tym wyzej nawet nie zająknie się. Nie mówiąc już o jakichś zmianach, kombinacjach.

Absolutne kino witamy w Liverpoolu

Jak dla mnie Joe mimo swojego zdrowia zasługuje na szacunek za to jak długo jest w tym klubie do tego kiedy już jest zdrowy to gra na naprawdę wysokim poziomie a sezon 19/20 to był on na szczycie obrońców w pl

3 polubienia

W czape 2:0 to nie lepiej wpuści Curtisa, a Graven na ŚO? Ja już nie wiem czy Gakpo gra na 9 czy na boku. Najgorsze, że gramy co sie uda i tak ciągniemy cały sezon.. szara rzeczywistość, bo liga mistrzów to nasz jedyny inny świat, ciekawe tylko jak długo