a kto gra z numerem 18
o kurcze pierwsza brama ze stałego od dawien dawna
Jest bramka honorowa, slot zostaje na kolejne pol roku
Nie ma alternatywy kogo byś chciał na tymczasowego ?
No tam kolegę unnamed chyba harnaś poniósł
Jezus bamka po rożnym
zaklepał sobie nowy kontrakt
A to już by jego trzeba było pytać co autor miał na myśli, gość gra od deski do deski i nie cuzje linii spalonego? Pesel go dogania?
Teraz się trochę zrehabilitował, co nie zmienia faktu, że u niego z bronieniem coraz gorzej, a to z tego powinien być rozliczany głównie
Im to na rękę,Slot siedzi cicho,kasą z klubu się zgadza,FSG rekordowe zarobki,czego chcieć więcej
A co chcesz od Radbuga???
Xabi Alonso jest wolny. Wywalić tego łysego durnia i zacząć budować coś od nowa.
Wystarczy wejść na stronę i poczytać komentarze pod postami. Nie wiem skąd się bierze taka rozbieżność między forum a dyskusją tam ale na stronie to jest zlot odklejusow jak jakaś sekta Slotystyczna.
Gościa którego nie powinno tu być już kilka sezonów zastępuje gość, który nigdy nie powinien tu trafić.
Remis maks co ugramy. Szykuje się najgorsza seria bez porażki w historii
Ze co? Jaki zarząd, pisze ze chlop jest chyba z cukru, aczkolwiek nie wiem czy slowo chlop uzylem poprawnie w jego przypadku.
Nie, Slot pokazuje, że nie ma czego zbierać. Miał dostatecznie dużo czasu, żeby poprawić grę i tego koncertowo nie wykorzystał.
Dodatkowo kontuzja Gomeza obnaża debilizm podejścia stosowanego przez klub - brak wzmocnień zima i dogranie sezonu tym co mamy
Perefekcyjnie wykonany rzut wolny. Stałe fragmenty w tym klubie od dawna są tragicznie rozgrywane a nikt o tym wyzej nawet nie zająknie się. Nie mówiąc już o jakichś zmianach, kombinacjach.
Absolutne kino witamy w Liverpoolu
Jak dla mnie Joe mimo swojego zdrowia zasługuje na szacunek za to jak długo jest w tym klubie do tego kiedy już jest zdrowy to gra na naprawdę wysokim poziomie a sezon 19/20 to był on na szczycie obrońców w pl
W czape 2:0 to nie lepiej wpuści Curtisa, a Graven na ŚO? Ja już nie wiem czy Gakpo gra na 9 czy na boku. Najgorsze, że gramy co sie uda i tak ciągniemy cały sezon.. szara rzeczywistość, bo liga mistrzów to nasz jedyny inny świat, ciekawe tylko jak długo