24.01.2026 AFC Bournemouth - Liverpool FC

Pamiętam jak bodajże w 19/20 graliśmy z Tottenhamem, przegrywaliśmy 0:1, chyba jeszcze nawet dostaliśmy czerwoną, ale cisnęliśmy, była pasja, agresja, zaangażowanie, walka, pressing i wyciągnęliśmy 2:1 po rożnym gdy Mane uderzył.
Teraz? Nie ma nic. 2:0? Poklepmy sobie dalej i poczekajmy na kolejnego gonga.

2 polubienia

Hughes won, Slot won, Radbug ban. Ktoś uważa inaczej?

Gomez to naprawdę niech już idzie na emeryturę. On dosłownie w każdej sytuacji stykowej kończy kontuzją. Teraz pewnie jakieś wstrząśnienie? Dobrze kojarzę? Pewnie po tej zbitce z Alissonem…
Nie ma na co czekać już. E Co za różnica czy LM nie będzie ze Slotem czy nowym trenerem, który zacznie układać zespół?
ŚO oczywiście nie będzie w te okienko, bo nie ma odpowiedniego kandydata, ale za to sprzedamy Robbo.
Ten sezon to katastrofa i tyle.

To co slot odwalił to ja nie wiem. Nie mamy napastnika więc gramy 2?

Obie bramki na konto vvd

Dowiózł tym, że nikt go nie chciał gonić. Przecież Arsenał co był blisko to tracił punkty i tylko ich zeszlosezonowe upośledzenie sprawiło, że lysy tego majstra na oparach dociągnął. Ten zespół od prawie roku wygląda tak samo i gdyby za rywali miał normalne armatki i City to Slot by się sp****il z rowerka już w lutym.

Gdyby kapitan wykonał swoją robotę tego zagrania by nie było i Joe grałby dalej.

Krytykować Gomeza za błędy innych to chyba tylko pod publiczkę.

3 polubienia

ktoś jeszcze chętny na danie szansy Slotowi?

1 polubienie

Gakpo niech zawija razem ze Slotem

Wobec kontuzji Gomeza zarząd ostro zareaguje i jeszcze zimą sprzeda Robertsona do Tottenhamu.

20 polubień

Jak byl młodszy to wychodziło a teraz jest stary słabo widzi i w piłkę nie potrafi nawet trafić

Przecież jesteśmy W TOP 4, trzeba dać czas…

Proponuje już dzisiaj wyslać Robetsona, obrońcy łysej pi*** i tak powiedza że dobra ławka a Gomez to okaz zdrowia

Naprawdę? Ciśniesz chłopa z gorszym zdrowiem tak jakby to jego winą było że zarząd nie kupił żadnego śo poza Leonim i jest on jedyna opcją managera jak któryś z podstawowych śo się polamie

1 polubienie

JA, jesteśmy klubem nktóremu nie zależy na wina, dla dobrego serduszka jesteśmy gotów spaść do 4 ligi z łysej magikiem <3

grają chodzonego jak rasowe zdechlaki. masakra

Trzeba wejść do jego tematu i się przekonać, że są tacy maniacy.

Ale dlaczego czepiasz się Gakpo?

Można go oceniać jak już wejdzie na boisko, teraz to zwykłe czepialstwo .:lying_face:

@AlleyLFC ja tam nie widzę nikogo

3 polubienia

w poniedziałek pewnie przeczytam, że zarząd ciągle za Slotem

Wow strzelili gola po roznym

Nieee. Virgil why?!??!