FRAJERZY. Nie są warci tego klubu.
Klopp już może robić przerwę w karierze. Van Dijk stoi jak kołek i drze mordę na wszystkich…
Wlasnie skończyliśmy sezon…
To jest kur’wa kpina,
Niech dalej pykają piłeczkę w szerz zamiast walnąć lagę na bramkę.
Nie no, włączam multiligę, już nie mogę na to patrzeć. I tak długo utrzymywaliśmy się w walce o mistrzostwo, pytanie czy to rywale tacy słabi byli czy co, tragedia, jest mi po prostu żal i słabo.
Czyli da się trafić gola na ta bramkę. Bo byłem pewien ze się nie da ![]()
Ale ty tak serio? Ty wierzyłeś w mistrzostwo? A mecze z United, Palace, Atalanta, Wolves I Fulham oglądałeś?
My od meczu z United w FA zmieniliśmy się diametralnie. Zapomnieliśmy jak gra się w piłkę. Mental nam siadł.
W dwa tygodnie staliśmy się memem ligi.
Niech jeszcze Trent wyjdzie po meczu albo VVD i powiedza bezczelnie ze sie starac w nastepnym meczu musza i ze 4 finaly zostaly to pojade tam i im supły w butach zrobie
Nasze frajerstwo powinno być studiowane naprawdę xd
Szkoda jedynie, ze swoją grą odpychają kibiców od oglądania z przyjemnością ostatnich meczów kloppa
W tym właśnie momencie moja wiara się skończyła, szkoda.
To ładne pożegnanie Kloppa chłopaki zmontowaliscie. Jak zdobędziemy 4 pkt w 4 ostatnich meczach, to będzie sukces. Remis z West ham i 3 pkt z wolves.
Trzymajcie się bracia mocno, YNWA.
Jak sobie przypomnę te teksty jacy to my jesteśmy potwory a Arsenal zawsze się przed kiblem obsra… Wychodzi na to, że raczej oni zamiota ligę a my się w ostatnim miesiącu wyjebujemy o własne nogi.
Grając młodzieżą to to lepiej wyglądało. Ja nie rozumiem dlaczego Dansa nie wpuści. Przecież my już o nic nie gramy. Czy przegramy 0-2 czy 0-7 to i tak będziemy #3 na koniec sezonu. Nunez i Salah są statystami.
Reset tej drużynie jest potrzebny i mam wrażenie, że Edwards też to wie. Przyszykujmy się na kilka lat “tankowania” i budowania drużyny. Nie dziwię się wcale jeżeli VvD, Mo a może i Allison opuszcza klub. To będzie z 200 mln do kasy.
XD
Ale w sumie wygladaja jakby grali w rozwiazanych butach to moze to i dobry pomysl.
KONIEC!
Sami sobie zgotowaliśmy ten los.
Bardzo smuty dzień w historii LFC ![]()
Klopp sam sobie takie zakończenie sprawił.
Wyjdź Jonesem w podstawie kiedy pod rząd gra taki kryminał.
Daj szobo do składu, bo dlaczego nie przecież to był tylko najsłabszy zawodnik ostatniego miesiąca.
Nunez, Diaz razem ( no dobra tutaj wyboru nie miał).
Znowu 25 strzałów i 0 goli. A obrona to już jest poziomem Ósmej Ligi Mistrzów - czyli kolesi co zbierają się raz na tydzień, nie trenują i grają pół pijani pół skacowni ![]()
tragiczne mamy te rożne, wiekszosc ledwo dolatuje do pierwszego słupka
Co to kur*a było, Robertson XDD
Powiem tak, nie da się z jednej strony bronić takiej skuteczności, aczkolwiek no Klopp miał jednak jakies opcje zamiast Salaha, który nie istnieje od 4 miesięcy w tej druzynie.
Pomimo tego i tak wystawia go… i czemu? Z litości? Z przyjaźni? Bo wierzy, że jednak coś zrobi?
Nie wiem, nie rozumiem. Gramy kolejny mecz bez napastnika (PS) ![]()
To samo Andy. Jest tragiczny. 0 sensownych wrzutek, 0 dobrych zagrań, masa strat, słaba obrona, bezmózgie zagrania, a i tak gra. Gomez byłby tam lepszy.