Po obejrzeniu tego skrótu zauważyłem taki spokój Nuneza przy bramkach i to jest niesamowite jak z nim ten zawodnik jest inny. Dwie bramki i asysta. Jeżeli podobny spokoj będzie miał w premier league to mmmmm.
Mam nadzieję, że to kwestia aklimatyzacji i pracy w drużynie, a nie po prostu sparingu ze słaba drużyna o nic
Cytując klasyka, jak można oceniać cokolwiek po sparingach przedsezonowych. Niech w lidze się wykaże a nie na ogórkach w sparingach
Rok temu w sparingu zapakował komuś 4 bramki i jak pokazał sezon, niewiele to znaczyło.
Post z przymrużeniem oka 
Jeszcze lepiej. W sezonie 19/20 gdy zdobyliśmy mistrzostwo przegraliśmy sparingi z Napoli, BVB, remis ze Sportingiem i przegrana z Sevilla w ciagu tygodnia. Po tych meczch myslałem, że 4 miejsce mnie zadowoli. A Później kosiliśmy wszystkich, oprócz City (4:0) i AV(5:0) pamiętny mecz jak byliśmy zmuszeni wystawić młodzików.
Tak więc uważam, że ocenianie po meczach towarzyskich ma taki sam sens jak prognoza miejsca, które zajmiemy na podstawie układania tartota przez wróżkę.
2 polubienia