25.01.2025 Liverpool FC - Ipswich Town

Danns musi dzisiaj wejść, to idealna szansa na minuty i pokazanie się przez więcej niż parę chwil, które i tak ostatnio wystarczyły mu na zdobycie gola.

1 polubienie

Pięknie wszystko się układa. Spokojnie prowadzenie do przerwy, niedługo wejdą rezerwowi a Arsenal z asem kier bardzo możliwe, że straci punkty

Oddech Jonesa co najwyżej, przecież Elliott w meczach PL jest gdzieś szósty do wejścia z ławki

Oby Fede, Harvey, Wata, Danns i Connor weszli na boisko. Arne musisz.

Teraz 30 minut dla Harveya, chiesy, Endo i jestem ukontentowany

Danns nie wejdzie, jest Fede i Nunez.

Szobo dzisiaj piękny, jak to wygląda w drugiej połowie?

Panie Slot działaj pan, już 65 minuta.

Dobra teraz to już wgl jak jest 4:0

Przydałby się jakieś zmiany… Mamy 3:0 ze spadkowiczem, 64 minuta a my pierwszy garnitur :upside_down_face:

Harvey chyba awansował w kolejności :stuck_out_tongue_winking_eye:

Fajne zmiany, szkoda, że nie ma Fede. Może jeszcze się pojawi :upside_down_face::upside_down_face:

1 polubienie

No i piękne zmiany, oto chodzi (Salah to chyba naprawdę musi terroryzować tego Slota że nie schodzi XD Ja czaje że rekordy chce bić i walczy potencjalnie o ZP ale się zawsze obawiam że go ktoś w takim meczu gdzie wynik jest pewny połamie).

Awansował bo nie ma Jonesa ani Joty, co do Włocha to nie przesadzaj :wink:

Zobaczysz, z PSV i Plymouth myślę że koło 60 minut powinien dostać, ale nie w PL

1 polubienie

Chcę go zobaczyć w końcu więcej. Ciekawi mnie właśnie, czy jest rzeczywiście wartością dodaną, czy moja krytyka była słuszna :sweat_smile:

Jednak go to chyba nawet Danns wyprzedził :joy::joy:

1 polubienie

I Danns zaraz brameczka

Czerwona dla Ipswich powinna być. Nie będzie mi gnój pięknego samuraja atakował.

5 polubień

Nie rozumiem czemu Chiesa nie dostał konkretnych minut w tym spotkaniu. Mecz u siebie z prawie najsłabszym przeciwnikiem…

Ten z 9, śmieć, powinien dostać czerwo. Wjechał w Endo.

Przesadzona żółta kartka za faul na Endo. Zwykle sam Japończyk kopie się po czole, teraz go przeciwnik kopnął i to nawet nie w głowę. Sędzia powinien puścić grę.

To powinien chyba dać żółtą Endo,za to że ktoś za niego musi jego robotę robić.

Może chciał, ale się pomylił, nie takie pomyłki robią sędziowie w Anglii.

1 polubienie