Szczerze to wynik mnie srednio iteresuje, byle Salah mial G/a
Graven odzyskał świeżość. Już w ostatnim meczu miał przebłyski teraz najlepszy z naszych w te 20min
Bradley i Frimpong będą mieli na wakacje bojowe zadanie - nauczyć się bronić. Bo inaczej mamy przejebane
Patrząc na dzisiejszym mecz to najpierw Bradley musi się nauczyć podawać to okrągłe. Na razie koszmarny występ.
Tak btw czy tylko ja uważam że Cody gakpo po urazie jest koszmarny i =nunez/jota/chiesa?
Czy koszmarny?
Nie sądzę, jego po prostu solidny zwykły poziom.
Przez chwilę był naszym najlepszym lewoskrzydłowym.
Teraz Diaz=Gakpo.
Fajnie jakbyśmy jednego z nich wymienili na kogoś lepszego, a ten który zostanie był zmiennikiem.
Da się przewinąć o 60 minut?
Słabiutko to idzie, szkoda tak zakończyć sezon.
Diaz=gakpo? Omg
Tu chyba przelewy od holendra weszły na forum
Po dzisiejszym składzie widać, że traktujemy ten mecz poważnie, zwłaszcza, że to ostatni mecz sezonu, u siebie przed mistrzowska fetą, ale niestety obecnie nie mamy żadnego pomysłu jak rozmontować dobrze zorganizowane CP. Jesteśmy pod formą od pewnego czasu, ale do końca meczu jeszcze sporo czasu
To jest cały Diaz, sprzedać i zapomnieć
Diaza zapamiętam z tego sezonu, że zmarnował szansę na rekord Salaha.
@Kajojojek13 jako kariera w Liverpoolu zdecydowanie Gakpo> Diaz
Ba nawet Nunez > Diaz.
Zupełnie mi bez różnicy kto odejdzie w lato czy to będzie Kolumbijczyk czy Urugwajczyk.
Byle wyciągnąć jak najwięcej pieniędzy.
Jak Diaz bedzie walic prosto w bramkarza to w zyciu Salah nie bedzie miec asysty
salah z normalnym napastnikiem notowałby właśnie 30tą asystę w sezonie
Sprzedac Nuneza i Diaza. Kogos na to lewe skrzydlo sobie znajdziemy
Zdecydowanie się nie zgadzam, ale oczywiście masz prawo uważać jak chcesz.
Dla mnie gakpo obok eliotta ma w tym klubie największy kredyt zaufania mimo tego co prezentuje na boisku. I to nie tak że ogólnie uważam CG za ogórka. Po prostu Diaz lepszy
Brak Maca jest nie do opisania.
Powoli zaczyna mnie ten mecz denerwować. W ogóle nie staramy się bronić, jak piłkarze Palace dochodzą pod nasze pole karne.
Wstyd, żeby tak grał mistrz. Olewka w defensywie, truchtanie w środku boiska i non stop podawanie na boki.
Salah będzie musiał sobie sam gola wykreować, jak chce pobić rekord goli i asyst. IMO, wejście Trenta mogłoby nam pomóc coś wykreować.
To Diaz ma najwiekszy kredyt zaufania za swoje bezcelowe bieganie wzdłuż i wszerz chciales powiedziec xD.
Czysto piłkarsko Gakpo jest lepszym zawodnikiem od Diaza, wiecej potrafi i ma bogatszy wachlarz zagrań.
Przynajmniej na gre Gakpo dalo sie ogladac, bo od Diaza przez 2/3 sezonu oczy krwawiły
Czy oni potrafią zagrać celne progresywne podanie?
Nie da się tego oglądać, mam nadzieję, że Florian tego nie ogląda xd
Nie no bez jaj, oczywiście Diaz>>>>Gakpo